الی بانو...اتریا


گردو نیم کوب            نصف پیمانه


لپه                        نصف پیمانه

مرغ                       نیم کیلو

ادویه خورش           1 قاشق مرباخوری

نمک و فلفل

سیر                      دو تا 3 حبه له شده

پیاز                       یک عدد

سبزی گشنیز و نعناع و تره و جعفری            نیم کیلو

آب نارنج

 

گردو را نیم کوب می کنیم و کمی تفت  می دهیم و میگذاریم به روغن بی افتد . لپه را خیس می کنیم و بعد یک کم تفت می دهیم و کنار می گذاریم . مرغ را هم بعد از ادویه و نمک و زعفران زدن کمی با سیر و پیاز تفت می دهیم تا رنگش سفید ش. سبزی را هم خرد می کنیم . سبزی را به مرغ اضافه کرده تفت میدهیم  بعد گردو لپه و آب نارنج را اضافه کرده و می گذاریم تا خورش جا بی افتد.

نکته:

مقدار نعنا و خالواش باید یک-پنجم بقیه باشه چون اگه زیاد باشه خورش طعم تلخی میگیره ولی بقیه سبزیها باید مقدارشون برابر باشه با هم مثلا اگه مقدار سبزیهای دیگه مجموعشون 500 گرم است باید نعنا و خالواش رو 100 گرم بزنی 



به شما پیشنهاد میکنیم :





سیب زمینی آکاردئونی


کیک اسنیکرز (snickers cake)


کیک بیسکوئیتی


نخودسبز پلو






نظرات شما


نسیم :
ببخشید خالواش کدوم سبزیه
******************
خالواش یه نوع سبزی شمالی هست
خرده خانم :

سلام الی جونم
این توضیحات رو فهام جون در مورد مقدار سبزی این غذا به یکی از بچه ها توی تاپیک دادن لطف میکنی به دستورش اضافه کنی...ممنون
مقدار نعنا و خالواش باید یک-پنجم بقیه باشه چون اگه زیاد باشه خورش طعم تلخی میگیره ولی بقیه سبزیها باید مقدارشون برابر باشه با هم مثلا اگه مقدار سبزیهای دیگه مجموعشون 500 گرم است باید نعنا و خالواش رو 100 گرم بزنی

--------------------

سلام عزیزم

ممنونم

چشم حتما