الی بانو...ایران شف


 

مواد لازم

گوشت فيله : 250گرم

فلفل سیاه و نمک : به مقدار دلخواه

روغن یا کره : یک قاشق سوپخوری

خامه : نصف فنجان

گوجه فرنگی : 2 عدد


طرز تهیه :

گوشت را به اندازه های مساوی تکه تکه کرده فلفل را میکوبیم و روی استیک ها می پاشیم و کمی فشار می دهیم که به گوشت ها فرو رود و مدت یک ساعت به همان حال بماند . سپس کره یا روغن را در تابه ریخته خوب داغ می کنیم و هر دو طرف استیک ها را سرخ می کنیم و در دیس قرار می دهیم و خامه گرم کرده را روی استیک می ریزیم و با برش های کوچک گوجه فرنگی آن را تزئین می کنیم .

می توانید به همراه سیب زمین سرخ کرده و سالاد این غذا را میل نماید


1. Heat coals or gas grill for direct heat. Mix all Pepper Rub ingredients. Lightly brush half of the oil on both sides of beef. Press rub mixture onto both sides of beef. Let stand 15 minutes. 
2. Lightly brush remaining oil on onion slices. Cover and grill beef and onions 4 to 5 inches from medium-high heat 10 to 12 minutes, turning once, until beef is medium done. 
3. Brush honey on onions. Serve onions with beef.



به شما پیشنهاد میکنیم :





سالاد ماکارونی


مرنگ


شیرینی ارده و کنجد


باقلوا با خمیر یوفکا






نظرات شما


نیکو :

می تونید بجای کره از روغن زیتون مولیناری استفاده کنید/

*****************************

سلام دوست عزیز

ممنون از لطفتون

ولی اگه میشه انقدر نظر تبلیغاتی نذارید جمع و جور کردنش برای ما سخته و مجبور به حذفشون میشیم