الی بانو


مواد اوليه اصلی در شيرينی های خشک :

چربی :

-          کره : در خيلی از انواع کوکيز و بيسکوئيت ها از مقدار بالائی کره حيوانی  استفاده شده است ، کره طعم بسيار مطلوبی به آن داده و بافت آنرا نيز نرم ميکند. اما اگر  در شيرينيهائی که برای نوروز تهيه ميشود  حجم بالائی کره استفاده شود ، مدت ماندگاری شيرينی کمتر خواهد شد ، پس اين شيرينيها را در روزهای آخر تهيه کنيد. در شيرينيهای مدرن ، بيسکوئيت ها و کوکی ها  کره را با روغن جايگزين نکنيد  و تنها در صورت لزوم بجای کره از  مارگارين استفاده  کنيد.در شيرينيهای سنتی که در آنها از کره استفاده شده است ، بهتر است ترجيحاً از کره بدون دوغ يا جرم گرفته  استفاده گردد ، دقت کنيد که کره جرم گرفته در همه انواع شيرينيها نميتواند با کره جايگزين گردد زيرا شيرينی را ممکن است خشک کند، يکی از روشهای گرفتن دوغ کره  اين است که آن را با حرارت  غير مستقيم (روی بخار) يا ملايم آب کرده ، سپس اجازه دهيد خنک شود ، گوشه ای از آن را سوراخ کنيد و مايع  سفيد رنگی که باقی مانده  از آن جدا کنيد. در روش ديگر کره را روی شعله مستقيم و ملايم قرار داده تا آب شود و بجوش آيد ، کم کم  جرم موجود در آن ميسوزد و ته نشين ميشود پس از ته نشين شدن همه آنها و طلائی رنگ شدنشان ،کره جرم گرفته  آماده است ، آنرا از توری رد کرده و ناخالصی ها را بگيريد ،در بعضی از شهرها مانند تبريز، بانوان باسليقه و کدبانو ممکن است جرم باقيمانده را در تهيه کوفته يا دلمه و... استفاده کنند و علاوه بر استفاده از طعم خوش آن ،از مواد نيز استفاده بهينه نمايند. پس از خنک شدن  کره بدون جرم ميتوانيد آنرا در شيرينی استفاده کنيد و مازاد کره را با پوشش در يخچال نگهداری کنيد. در تهيه باقلواها اگر قرار است روی آن کره ريخته شود ، بهتر است از نوع جرم گرفته باشد.  به اين ترتيب کره ديرتر کهنه خواهد شد اما طعم خاصی پیدا خواهد کرد.ترجيحاً از کره های  محلی  که بوی تندی دارند استفاده نکنيد مگر آنکه به طعم آنها در شيرينی عادت داشته باشيد. بطور کلی کره های قنادی از کره های پاستوريزه موجود در سوپر مارکتها ماندگار تر هستند پس ميتوانيد از آنها نيز استفاده کنيد. کره ای که در يخچال نگهداری ميشود بايد حدود يکربع تا نيم ساعت قبل از مصرف از يخچال خارج و با محيط همدما گردد.

-          روغن جامد آشپزخانه : منظور از روغن جامد آشپزخانه ، حلب های روغن نباتی جامد هيدوژنه هستند که از قديم در ايران معمول بوده اند، در تمام انواع شيرينيهای خشک نوروزی که در مواد آن از روغن جامد استفاده شده ، ميتوان از اين روغنها استفاده کرد و اگر روغن بافت یکدستی ندارد  و به اصطلاح "دان دان" است، بهتر است حلب روغن را در جای گرم (کنار فر يا شوفاژ) قرار داد تا روغن آب شود ، سپس آن را در مکان خنک قرار دهيد تا مجدداً ببندد و به حالت جامد درآيد  تا  روغن " صاف خانگی"  تهيه گردد، سپس در شيرينيهای سنتی  قابل مصرف است. در صورت تمايل ميتوان بخشی از روغن دستور را (حدود 4/1 ) با روغنهای حيوانی يا محلی معطر نيز جايگزين کرد. در حال حاضر با توجه به   هشدارهای بهداشتی در مورد زيانهای روغنهای جامد ، بر خلاف قديم ، معمولا نميتوان روغن کاملا جامد در مصارف خانگی تهيه کرد و اکثر اين روغنها به روغنهای در واقع " نيمه جامد " تبديل شده اند ، در خيلی از انواع شيريني ها ، نيمه جامد بودن روغن علاوه بر آنکه باعث ميشود خمير در اثر ورز دادن زود به روغن بيفتد ،قالب زدن آن مشکل باشد و همچنين استحکام شيرينی پخته شده نيز تا حدی کمتر ميشود و بافت داخل آن به ميزان دلخواه ترد و ورقه ای نميگردد، اما  اگر از نتيجه شيرينی تان با اين روغنها راضی هستيد ميتوانيد در شيرينيهای سنتی که در دستور تهيه آنها از روغن جامد نام برده شده است از اين روغنهای نيمه جامد  نيز استفاده کنيد اما اگر شيرينی حاصل ، مطلوب نبود بايستی درصدی يا کل  روغن را با روغن صاف قنادی جايگزين کنيد.در دستورها هر گاه از روغن جامد آشپزخانه نام بردیم منظور ، این نوع روغن است که امروزه حالت نیمه جامدی دارد.

-          روغن حيوانی یا روغن کرمانشاهی : اين روغنها در شيرينيهای  اصيل مانند برنجی ميتواند استفاده گردد و طعم خاصی به شيرينی خواهد داد. البته بهتر است تنها درصدی از روغن مصرفی در کل شيرينی ، از روغنهای  حيوانی يا کرمانشاهی باشد ، ماندگاری شيرينی با اين روغن کمی کمتر از روغنهای ديگر بوده و بايستی از بهترين نوع آن در شيرينی استفاده گردد. دقت کنيد که برخی از افراد بو و طعم آن را نميپسندند.

-          روغن صاف قنادی : روغن صاف قنادی انواع مختلف دارد که برای کاربردهای گوناگون طبقه بندی و مصرف ميشود . روغن صاف علاوه بر کاربرد آن در تهيه شيرينی دانمارکی و خميرهزارلا همچنين در شيرينی های خشک نيز کاربرد دارد مثلا جايگزين کردن يک قاشق از کره با روغن صاف درخمير تارت  آن را ورقه ای تر ميکند.  در شيرينيهای خشک ، از نوع خاصی از آن که مخصوص شيرينيهای خشک و آردی است بايد استفاده گردد ، در ايران به روغن 50 نيز مشهور است . صرفنظر از نام و شماره گذاری ، بافت اين روغن بايد در عين جامد بودن کاملا نرم باشد و به راحتی انگشت در آن فرو رود ،اگر سفت بود بايستی آنرا با کمی روغن معمولی ترکيب و چرخ نمود تا نرمی مناسب را پيدا کند. در بعضی از انواع آن رنگ روغن زرد رنگ و در بعضی ديگر سفيد رنگ است ، نوع سفيد و زرد بر هم برتری خاصی ندارند و رنگ آنها نيز روی حاصل شيرينی تاثيرخاصی ندارد و رنگ زرد به سبب وجود بتاکاروتن در مواد اولیه آن است. اين روغن هيچ عطر و طعمی ندارد و در هنگام خريد به اين مسئله دقت کنيد تا روغن کهنه خريداری نکنيد. از آنجا که بسته بندی کارخانه ای  اين روغن در مقدار  زياد عرضه ميشود و  بيشتر از ميزان  مورد نياز در کاربردهای خانگی است بهتر است آن را از فروشگاههای لوازم قنادی تهيه کنيد که در بسته بندی های کوچکتر به فروش می رسانند. ضمنا اين روغن  را از خود قناديها هم ميتوانيد خريداری کنيد و دقت کنيد که در فروشگاهها و سوپر مارکت های معمولی يافت نميشود. در تمام دستوراتی که در مواد اوليه آنها از روغن جامد استفاده شده است ميتوان از اين روغن استفاده نمود اما چون اين روغن تا حدی سنگين است و ضمناً معطر نيز نيست و معمولا از شیرينی خانگی انتظار ميرود که عطر خاص خانگی داشته باشد ، توصيه ميشود در صورت مصرف ، با روغنهای خوش طعم  نيمه جامد ترکيب شود مگر آنکه صراحتاً در مواد اوليه دستور از روغن صاف قنادی نام برده شده باشد.  معمولا شيرينی ای که با اين روغن تهيه ميشود  ترد تر بوده و خمير در اثر ورز دادن زود به روغن نميفتد ، قالب زدن شيرينی بسيار راحت انجام شده و ضمنا شيرينی حاصل پس از پخت، مستحکم تر خواهد شد. مازاد روغن را بمدت طولانی در ظرف دربسته خارج از يخچال و در مکان خشک و خنک ميتوانيد نگهداری کنيد ، اگر روغن در يخچال نگهداری شود ، معمولا بايستی پس از خارج کردن از يخچال چرخ شود تا کيفيت اوليه خود را پيدا کند اما روغن تازه حداقل يک سال بدون افت کيفيت خارج از يخچال  در مکان خنک ماندگار است. روغن صاف قنادی که در شیرینیهای خشک و سنتی مصرف میگردد در واقع یک نوع روغن برای مصارف قنادی است که بر خلاف روغن جامد آشپزخانه ، این روغن کاملا در دمای محیط حالت جامدی دارد.

-          مارگارين : بر خلاف کره حيوانی که از شير تهيه ميشود ،  مارگارين(کره گياهی)  از مواد روغنی گياهی استخراج ميشود و  در انواع مختلف با ويژگيهای متفاوت در  فروشگاههای لوازم قنادی  يافت ميشود.  بعضی از انواع آن مناسب محصولات سرخ شدنی و برخی ديگر برای خميرهای لايه ای کاربرد دارد. در بعضی از فروشگاههای لوازم قنادی کره مارگارينهای خارجی مناسب بيسکوئيت ها و کوکي ها نيز قابل خريداری است(مثل کره نیوزلندی) که کيفيت شيرينی حاصل با آنها بهتر از مارگارين های معمولی موجود در سوپر مارکتها است. معمولا برای ماندگاری بالاتر درخمير  بيسکوئيت ها ، کوکي ها و شيرينيهای مدرن ، ميتوان کره را با مارگارين جايگزين نمود و برای اين کاربرد ميتوانيد از مارگارينهای معمولی که در سوپر مارکتها بفروش ميرسند نيز استفاده کنيد. اما در سس ها و کرمها بهتر است مارگارين را جايگزين کره نکنيد زيرا که طعم مارگارين به خوبی کره نيست.

-          روغن مايع : روغن مايع درتهيه خمير  شيرينيهای خشک کاربرد چندانی ندارد و فقط زمانی استفاده می شود که صراحتاً  در دستور قيد شده باشد. گاهی بخشی از روغن در شیرینیهائی که با قیف فرم داده میشوند(همچون کرکی ) با روغن مایع جایگزین میشود تا خمیر شیرینی شل تر شده و راحت تر از قیف خارج شود.  اگر در دستورشيرينی خشک ،  تنها به گفتن واژه " روغن " بسنده شده و نوع آن ذکر نگرديده است ، محتملاً منظور روغن جامد بوده است ، پس هرگز در دستورها روغن جامد ، کره يا مارگارين را با روغن مايع جايگزين نکنيد. در شيرينهای سرخ شدنی مانند قطاب ، دونات ، نان پنجره ای ،آقا گردک،ساق عروس و... جهت سرخ کردن بايستی از روغن مايع مخصوص سرخ کردنی استفاده شود. اگر در خیلی از شیرینیهای خشک از روغن مایع بجای روغن جامد استفاده شود ، خمیر ، روغن پس زده و بسیار چرب و روغنی به نظر رسیده و تکه تکه و بریده بریده میشود.

کره ها

کره ها دو نوع هستند , کره حیوانی که آن را از شیر می گیرند و کره گیاهی که از مواد روغنی گیاهی استخراج می شود. در واقع همان طور که روغن های گیاهی مایع را هیدروژنه می کنند و می شود همان روغن نباتی جامدی که خیلی ها استفاده می کنند؛ این روغن ها را طی یک فرایند و با اضافه کردن طعم دهنده های مختلف می شود به صورت ماده ای در آورد که طعم نزدیک به کره حیوانی داشته باشند , گاهی به این کره های گیاهی مقداری شیر خشک هم اضافه می کنند.

کره گیاهی و حیوانی ترکیباتشان با هم فرق می کند. کره حیوانی هم کلسترول را بالا می برد و هم تری گلیسیرید را , در صورتی که کره گیاهی کلسترول ندارد. میدانید که افزایش کلسترول یک عامل خطر مهم برای  بیماری های قلبی است.

پس واقعا می شود گفت که کره ها گیاهی از این نظر سالم تر هستند. اما ین به آن معنا نیست که کره گیاهی باعث چای نمی شود. کره گیاهی و حیوانی هر دو تقریبا با یک اندازه به بدن کالری می رسانند؛ یعنی به یک اندازه می توانند باعث اضافه وزن شوند و اضافه وزن هم که خودش یک عامل خطر برای بیماری قلبی به حساب می آید.

این که کره گیاهی از کدام روغن گیاهی تهیه شده باشند بسیار مهم است . اصولا چربی ها از اجزایی به نام اسیدهای چرب تشکیل شده اند . اسید های چرب انواع مختلفی دارند ؛ بعضی ها بلند زنجیره هستند و بعضی کوتاه زنجیره ؛ بعضی ها اشباع شده اند و بعضی ها اشباع نشده . این اسید های چرب هرچقدر اشباع شده تر و بلند زنجیره تر باشند از نظر بروز بیماری های قلبی , سالم تر و بی خطر ترند؛ مثلا روغن ذرت یا آفتاب گردان یا حتی روغن زیتون .

به خطر اینکه اسید های چربشان غیر اشباع تر است , برای بیماری های قلبی خطر کمتری دارند و در مقابل , روغن گردو  اسید های چرب  اشباع شده زیادی دارد .

مارگارینمقایسه کلی بین کره و مارگارین  :

۱. از لحاظ میزان انرژی زائی تفاوتی بین کره و مارگارین وجود ندارد.

۲. کره از اسید های چرب کمتری برخوردار است و نمی تواند نیاز اسید های چرب ضروری یک فرد را تامین کند ؛ اما مارگارین سرشار از اسید های چرب , بیش از 30 درصد بوده , و بسته به مارگارین آن می تواند به میزان  ۵۰درصد نیز افزایش یابد .

۳. میزان ویتامین های محلول در چربی در مارگارین به مراتب بیشتر از کره می باشد ؛ مخصوصا ویتامین های A و D و E .

۴. کره حاوی کلسترول بوده اما مارگارین فاقد کلسترول است . به طور کلی می توان نتیجه گرفت که مارگارین بهتر از کره می باشد. اما مارگارین را نباید جهت سرخ کردن مواد غذایی استفاده کرد , زیرا در آن ترکیبات پلی مری که سرطانزا هستند تشکیل میشود.


به شما پیشنهاد میکنیم :





نشا


منوی آموزشی اردیبهشت در کارگاه آنلاین


پیتزا مارگاریتا


جوجه تابه ای رژیمی






نظرات شما


نازنین :
سلام خمیر کوکیز شکلاتی باید شل باشه یا سفت ک قالب بزنی ؟
*******************
سلام خمیر کوکی شکل پذیرو سفته
محدثه :
سلام وخسته نباشید من میخواستم کوکیز یا همون بسکویت ساده درست کنم میشه بجا کره از روغن جامد قنادی که واس شیرینی خشک هست استفاده کنم اگر میشه به جای 100 گرم کره چقدر لیاد روغن بزنم؟
**********************************
سلام ممنونم
بله میشه
عسل :
با سلام و خسته نباشيد.
ميشه در شيريني دانماركي از مارگارين آب شده به جاي روغن مايع استفاده كرد؟
***************

سلام. بله میشه
توران :
سلام مندرسيرينى خشک ازروغن مايع استفاده کردم خيلى هم خوب شد.. اردبه دست نچسبد
سمانه :
سلام.خسته نباشید.من امسال شیرینی کره ای هام خیلی سفت شدن،مثل اسمار و مره ای فندقی.دلیلش چیه؟بهتر نیست مقداری از کره رو با روغن صاف جایگزین کنم؟
******************************
سلام ممنونم
عزیزم سفت شدن کوکی ربطی به کره نداره بلکه بخاطر اشتباه در اندازه گیری یا دمای خمیر یا زیاد ورز دادن خمیر یا زیاد و درشت بودن شکر و یا پخت طولانی هستش
البته بجای کره از مارگارین یا روغن صاف جهت بوی کره ندادن کوکی یا ماندگاری بیشترش میتونید استفاده کنید
مانیا :
سلام.ببخشید میخواستم بدونم درست متوجه شدم یا نه.من میخوام شیرینی برنجی درست کنم.تو دستور گفته نصفشو روغن جامد استفاده کن و نصف دیگه رو روغن صاف قنادی.من تو خونه روغن جامد یا همون نیمه جامد رو دارم.پس میتونم این روغنو تبدیل کنم به همون روغن صاف قنادی درسته؟اگه اینجور باشه که خیلی خوب میشه.دیگه مجبور نمیشم روغن اضافی بخرم.که مضر هم هستن برا بدن.تازه معلوم نیست بتونم باهاشون شیرینی برنجی رو خوب در بیارم.بعد میمونه رو دستم.لطفا سریعتر جواب منو بدید.ممنون از سایت خوبتون
******************************

سلام دوست عزیز
شما روغن جامد یا نیمه جامدتون رو اول ذوب کنید و بعد دوباره بذارید ببنده که تبدیلذبه روغن صاف میشه و کلا از همون میتونید استفاده کنید
فوت کوزه گری برنجی استفاده از آرد برنج مرغوب و رد کردن آرد از الک حریر و دقت به زمان استراحت خمیر هستش
راحله :
سلام ببخشیدروغن صاف چجوری درست میشه؟برای کیک ودونات وبقیه شیرینی هامیشه استفاده ش کرد؟
**********************6
سلام
روغن جامد رو ذوب کنید بعد بذارید دوباره ببنده
اینطوری روغن صاف میشه
مرضیه :
سلام.ممنون از اطلاعات مفیدی که در اختیار علاقمندان گذاشتید.
من یه سوال در مورد پخت بسکوییت دارم
اکثر دستورات پخت کوکی یا همون بسکوییت کره زیادی دارن و کره باعث میشه کوکی نرم بشه.ممکنه بکید چیکار میشه کرد تا بسکویت خشک بشه و ترد مثل بسکوییت های بازاری به عنوان مثال بسکوییت پتی بور
در بعضی دستورها دیدم از جوش شیرین استفاده میشه و چون مضر هست دلم نمیخواد استفاده کنم.
پیشاپیش ممنون
**********************************
سلام عزیزم
خواهش میکنم نظر لطف شماست
برای اینکه کوکی ترد بشه اونو نازک تر پهن کنید و زمان پخت رو بیشتر کنید
ترد و بیسکوییتی میشن
نسترن. م :
سلام. من ببسکوییت کره ای درست میکنم وخیلی خوب هم میشه. فقط طعم کره توش خیلی مشخصه و بچه هام دوست ندارن دنبال جایگزینی برای کره هستم. بنظر شما از روغن جامد آشپزخانه یا روغن صاف قنادی یا مارگارین میتونم استفاده کنم؟ کدومشونو پیشنهاد میکنید وآیا اگر اونهارو جایگزین کره کردم مقدارشون فرقی میکنه؟ مثلا به ازای صد گرم کره چقدر روعن یا مار گارین بریزم؟آیا همه ی کره ها طعمشون مثل همه؟کره ای میشناسید که طعم بدی تو شیرینی نده؟ کره ی من کمی مزه ی چربی میداد
******************************************************************

سلام برای یک انتخاب مطمئن کره ی گیاهی مخصوصا مارک آذربایجان بخرید عاااااااااااااااااااااااااالیه
نسترن. م :
سلام. من بیسکوییتهای کره ای را که درست میکنم طعم کره توش خیلی حس میشه و بچه هام اینو دوست ندارن. آیا میتونم به جاش از روغن جامد آشپزخانه یا روغن جامد قنادی یا مارگارین استفاده کنم؟ کدوم بهتره ؟ودیگه اینکه اگر خواستم اونهارو جایگزین کنم به ازای صد گرم کره چقدر روغن جامد یا مارگارین جایگزین کنم؟
**************************************

کره گیاهی همون مقدار جایگزین کنید
سعید شیطون :
مطالب مفیدی بود ممنون
fatemeh :
سلام من میخام شیرینی خشک مشهدی یا همون شیرینی آلمانی درست کنم به نظرتون از چه روغنی استفاده کنم تو دستورش نوشته کره. میشه مارکشم لطف کنید بگید. میخام شیرینیم مثل ماله قنادیا بشه. و دیگه اینکه باید جرم کره رو گرفت تو این شیرینی. من میخام از کره حیوانی پاستوذیزه استفاده کنم ممنون میشم راهنمایی کنین.
یه سوال دیگه در مورد آرده. آرد این نوع شیرینی باید آرد مخصوص شیرینی پزی باسه که بسته ای تو سوپر مارکتها هست مثل آرد 000 . یا میشه از آرد نانوایی استفاده کرد که یه مقدار سبوس هم داره
***********************************************************
سلام برای شیرینی آلمانی از مارگارین یا روغن صاف استفاده کنید
به این صورت که روغن جامد ترجیحا لادن رو ذوب کرده و بذارید دوباره جامد بشه که این روغن صاف برای شیرینی عالیه
البته کره ی حیوانی پاستوریزه هم میشه...مارک خاصی نمیتونم بگم اما کاله و میهن خوبن
آرد هم سفید باید باشه یا همون آرد قنادی
آرد نانوایی نه اصلا نمیشه
اینم لینک شیرینی مشهدی یا آلمانی http://chefartist.ir/showpages.aspx?tid=177
مهدی :
سلام
از سایت خودتون واقعا ممنونم.ببخشید من خیلی دنبال دستور تهیه نان چایی کره ای قزوین گشتم پیدا نکردم خیلی نرم و خوش مزه هست نان چایی های دیگه ترد هست خانواده دوست ندارند ممنون میشم دستور شو برام بزارید
****************************************************************
سلام خواهش میکنم محبت دارید
اگه تو قسمت جستجو نان چای قزوین رو سرچ کنید دستورش براتون میاد
شبنم :
سلام ممنون از مطالبه عالیتون.
یه سوال داشتم میشه منکه شیرینی خشک درست میکنم اکثرا تو دستوراشون نوشته کره میتونم بجای کره از مارگارین استفاده کنم مخصوصه کشور ترکیه هست.ممنون میشم کمکم کنید؟؟؟
***************************************************
سلام خواهش میکنم
بله میتونید من خودم اکثرا مارگارین استفاده میکنم خیلی بهتره
پونه :
سلام
استفاده ازکره به جای روغن جامد در شیرینی نخودچی اشکالی ندارد؟وباعث عدم فرمگیری شیرینی نمیشود؟
***********************************************
سلام عزیزم...نه جای روغن جامد صاف شده رو با کره عوض نکنید
سارا :
با سلام
از سایت خودتون واقعا ممنونم یه سوال از خدمتتون داشتم آیا با قابلمه کیک پز میشه شیرینی خشک پخت آخه من فر ندارم
**************************************
سلام خواهش میکنم
نه نمیشه باهاش شیرینی پخت اما چندین مددل شیرینی عالی بدون فر هست که میتونید درست کنید
مهدیه :
باسلام
ببخشید برای تهیه شیرینی خشک کی باید روغن جامد را وزن کنم قبل آب کردنش یا بعد آب کردنش اگه بعد آب کردنش یعنی به صورت آب شده یا بزارن سفت شه بعد وزن کنم
*****************************************
سلام
اول ذوب کنید و بذارید سفت شه بعد وزن کنید
فاطمه :
سلام
zببخشید من برای تهیه شیرینی پادرازی روغن جامد قنادی را وزن کردم و آبش کردم بعد آرد را بهش اضافه کردم خمیر بعد از چند دقیقه ورز دادند سریع جمع و نرم شده حالا گذاشتم استراحت کنه خیلی نگرانم تازه فهمیدم بعد آب کردن باید میزارم سفت میشود بعد آرد میریختم
*************************
سلام دیگه کاریش نمیشه کرد
حالا با استراحت خمیر تو یخچال احتمالا مشکلش حل شه
نوشین :
سلام
من شیرینی های نان چرخی قزوین را درست کردم خیلی خوب شد. اینبار از روغن 17 کیلویی متاسفانه بدون آب کردن و صاف کردنش استفاده کردم. خمیر زیاد ازش درست کردم حدود 5 کیلو نمی تونم به هیچ وجه ازشون بگذرم. الان خمیر هام به شدت روغن پس میدن. چه جوری باید درستش کنم؟ خواهشن سریع بهم جواب بدین.
مرسی
*****************************************
سلام مشکل کارتون صاف نکردن روغن و احتمالا زیاد ورز دادنشه
باید یه 24 ساعت تو یخچال استراحتشون بدید که انشاالله مشکل حل بشه
طاهره :
ممنون عالي بود ميشه بگيد ازمارگارين منظورتون كره گياهيه كه الان توبازار هست؟
*********************************************
خواهش میکنم...بله عزیزم...اما باید یه مارکی بخری که طعمش خوب باشه
نسترن :
سلام ممنون خیلی عالی بود فقط یه سوال میشه از مارگارین قنادی در شیرینی های عید بجای روغن صاف استفاده کرد مرسی
************************************************
سلام خواهش میکنم
در همه ی شیرینی ها نمیشه
ملیسا :
سلام خسته نباشید
ی سوال من واسه اولین بار شیرینی نخودچی درست کردم عالی نشده اما بد نشده بود. بعد تو یکی از سایتا خوندم که واسه درست کردنش نباید از روغن مخصوص شیرینی که قنادی دارن استفاده بشه میگن کیفیت خوبی نداره شیرینی تو دهان میماسه
چکار کنم دیگه استفاده نکنم ؟
**********************************
سلام ممنون
روغن جامد لادن یا جهان رو ذوب کرده و بذارید دوباره سفت بشه این برای قنادی عالیه
arpi :

با سلام من کوکی کره ای درست کرده ام طعم کره بسیار زننده است از کره نیوزلندی استفاده کرده ام می توانید راهنمایی کنید چطور کوکی کره ای با طعم ملایم داشته باشم

***************************************

سلام...میتونید از مارگارین استفاده کنید هم کیفیتش خوبه هو اصلا بو نمیده و برای انواع کوکی و شیرینی عالیه

من همیشه استفاده میکنم

fatemeh :

مطالب عالی بودن- ممنون از شما
2سوال دارم .1 .منظورتون از روغن قنادی همون کره قنادی هستش؟یا این دوتا باهم فرق دارن؟
2.برای درست کردن شوگر کوکیز بجای کره میشه از کره قنادی استفاده کرد؟

***********************************************

سلام خواهش میکنم

روغن قنادی همون روغن جامد صاف هست...کره هم میتونه مارگارین یا کره های مختلف حیوانی باشه

برای شوگر کوکیز از هر نوع کره میتونید استفاده کنید...اما روغن جامد رو توصیه نمیکنم

حدیث :

با تشکر

***************************

خواهش میکنم

پریا :

عالی بود خیلی کامل توضیح داده شده
مرسی واقعا نیاز بود

***********************************

ممنونم عزیزم 

 
ایمیل یا وب سایت : نام :  
نظر شما :  
ارسال نظر تصویر امنیتی: