جدول اندازه گیری 


برای پر کردن پیمانه از مواد جامد حتماً از قاشق استفاده کنید و به هیچ عنوان پیمانه را در آرد یا شکر یا ... فرو نکنید چون اندازه ها دقیق نخواهد بود و بعد از پر کردن پیمانه روی آن را با چاقو صاف کنید.

وزن کردن مواد خشک با ترازو ، بهترین و دقیق ترین روش می باشد.

کسانی که ترازو ندارند ، می توانند تبدیل مواد را از گرم به پیمانه و بالعکس در جدول زیر داشته باشند :

یک لیوان آرد 150 گرم 
یک لیوان شکر 230 گرم 
یک لیوان کشمش 180 گرم 
یک لیوان پودر قند 160 گرم 
یک لیوان پودر نارگیل 90 گرم 
یک لیوان روغن مایع 220 گرم 
یک لیوان ماست 200 گرم 
یک قاشق سوپخوری آرد 10 گرم 
یک قاشق سوپخوری شکر 12 گرم 
یک قاشق سوپخوری پودر قند 10 گرم 
یک قاشق سوپخوری نشاسته ذرت 7 گرم

گنجایش پیمانه اندازه گیری در این سایت 250 میلی لیتر است که می توان از پارچ اندازه گیری یا لیوان دسته دار معمولی استفاده کرد

http://101recipe.com/?p=3613 اینجا عالیه

 



به شما پیشنهاد میکنیم :





سوپ شیر با بلغور گندم


ترشی جالاپینو


سالاد قالبی


پودر پاپریکای خانگی






نظرات شما


نظری دریافت یا تایید نشده است