الی بانو



مواد لازم

پودر نارگیل: 200 گرم
شکر: نصف پیمانه
آب و گلاب با هم: یک چهارم پیمانه
نشاسته ذرت: 2 قاشق غذاخوری
پودر قند: 50 گرم
پودر پسته برای تزیین

طرز تهیه

مرحله 1 - آب، گلاب و شکر را روی حرارت گذاشته تا شکر حل شود ولی مراقب باشید تا شهد زیاد نجوشد (جوشیدن در حدی باشد که وقتی یک قاشق از شهد را برداشته و خالی کردید آخرین قطره شهد با غلظت بچکد)

مرحله 2 - پودر نارگیل و پودر قند را با هم مخلوط کرده و در آسیاب نرم کنید بطوریکه به روغن نیافتد، سپس نشاسته را به آن اضافه کنید.

مرحله 3 - مخلوط پودر نارگیل را کم کم به شهد سرد شده اضافه کنید تا خمیر متوسطی درست شود، سپس کف قالب لوز را کمی پودر نارگیل یا نشاسته ذرت پاشیده و مخلوط را روی آن پهن کنید.

مرحله 4 - روی لوز را پودر پسته ریخته و برای 20 دقیقه در یخچال گذاشته، سپس خارج کرده و به شکل لوز برش داده و دوباره در یخچال بگذارید تا کاملا ببندد.

مرحله 5 - در نهایت لوزهای برش خورده را کاملا از هم جدا کرده و در ظرف در دار گذاشته و در فریزر نگهداری کنید.

pcparsiمنبع



به شما پیشنهاد میکنیم :





بورانی لبو 2


حلوا با موز


عیش السریا(فرنی با نان تست)


چیزبرگر با پیاز سرخ شده






نظرات شما


نظری دریافت یا تایید نشده است