الی بانو....منبع سفره خونه


مواد لازم :
آرد سفید قنادی: حدود 200 گرم
ماست پر چرب: 100 گرم
کره ذوب شده: 100 گرم
زرده تخم مرغ: 2 عدد
پودر هل: 2 ق مربا خوری
بیکینگ پودر: 1 ق مربا خوری
مواد میانی:
گردو ریز خرد شده: 150 گرم
پودر شکر: 100 گرم
پودر هل: 2 ق مربا خوری
مخلوط پودر گردو
پودر شکر و هل: به مقدار لازم برای غلطاندن.
طرز تهیه :

این خمیر همان خمیر مخصوص قطاب است . زرده تخم مرغ و ماست و پودر هل را به کمک همزن دستی خوب هم می زنیم و سپس بیکینگ پودر و کره ذوب شده را اضاف می کنیم و خوب مخلوط می کنیم. آرد را کم کم اضاف می کنیم تا خمیر نرم و لطیفی بدست آید( بسته به نوع آرد کمتر یا بیشتر). خمیر را در کیسه فریزر قرار داده و به مدت 2 ساعت در یخچال قرار می دهیم.
اکنون خمیر را به صورت لواش نازک باز کرده ، دور نی مخصوص ( یا وردنه های نازک مخصوص خمیر باقلوا و شیرینی های سنتی ) پیچیده به طوری که دو سر باز آن روی هم قرار گیرد. خمیر را فشار دهید تا به هم بچسبد . سپس به اندازه یک بند انگشت خمیرها را روی نی طوری برش دهید که دورتادور آن برش بخورد.

سپس روغن فراوان ( سرخ کردنی ) را داغ کنید. نی ها را داخل روغن انداخته تا خمیر دور آن سرخ شده از نی جدا شود . خمیر را زیرو رو کنید تا کاملاً طلایی رنگ شوند سپس در صافی ریخته تا روغن اضافه آن کشیده شود. میتوانید روی حوله کاغذی نیز قرار دهید . حال از پودر بادام مخلوط شده با پودر قند ویا پودر پسته برای پرکردن داخل آنها استفاده کنید. و روی ساق عروس ها را پودر قند بپاشید و یا درصورت تمایل دو سر آن را با شربت ( شهد یا شربت بار برای کیک ها و تهیه شیرینی ها ) چسبنده کنید و داخل پودر پسته بزنید.



به شما پیشنهاد میکنیم :





ژله تو پوست پرتقال


پیتزا کالزونه باخمیر شف عثمان


کباب پرورده


جوجه کباب تابه ای






نظرات شما


ستاره :

با سلام
من تازه با سایت شما آشنا شدم
سایتتون عالللیییه
دستتون درد نکنه
در مورد این رسپی میشه لطف کنید آموزش تصویری مرحله به مرحله را قرار دهید.من طرز پیچیدنشونو متوجه نشدم.
ممنون میشم.
تشکر

-------------------------------------

سلام دوست عزیز

اط لطف شما ممنونم

انشاالله برای عید درست می کنیم و مرحله مرحله عکس میذاریم