عکس این شیرینی خوشمزه برای دوستم نفس هست.


رسپیری (شیرینی تلخ)

(تهیه این شیرینی رو به کسانی که طعم نسکافه رو دوست ددارند توصیه میکنم)
مواد لازم:

آرد ............................................ 225 گرم یا یک و نیم پیمانه
مارگارین ...................................... 225 گرم یا یک پیمانه ( دو و یک چهارم بسته 100 گرمی)
کره حتما" باید تو دمای محیط آب بشه

پودر قند ......................................50 گرم یا یک سوم پیمانه + یک قاشق سوپخوری
نشاسته ذرت ......................................50 گرم یا یک سوم پیمانه ( سفید رنگه از روی پلاستیک قرچ قرچ صدا میکنه)
پودر نسکافه .................................2 قاشق چایخوری ( دلخواه )
آب جوش ..................................... 1 ق غذا خوری
وانیل ..........................................8/1 قاشق چایخوری
شکلات چیپسی........................... برای تزئین
می تونی با روغن درست کنی ولی 180 گرم روغن باید استفاده کنید

طرز تهیه:
فر را با درجه 170 گرم کنید
کره نرم شده در دمای محیط رو همراه با پودر قند و وانیل با هم زن برقی بزنید تا پف کند و کرم مانند شود
نسکافه رو توی یه قاشق غذا خوری آب حل کنید دقت کنید مقدار آب زیاد نشود چون شیرینیتون خراب میشه
نسکافه حل شده رو به مخلوط قبلی اضافه کنید
با همزن بزنید. آرد ذرت و آرد سفید را الک کنید
کم کم به مواد قبلی اضافه کرده و با دور کند همزن بزنید تا مخلوط بشه وقتی مخلوط شد یک دقیقه با درجه تند همزن بزنید
مواد رو داخل قیف بریزید. و با ماسوره شکوفه های کوچکی توی سینی بزنید اگر کمی به دستتون حالت چرخشی بدید شیرینی ها تون خوشگل تر میشه
وسط هر کدوم از شکوفه ها یه دونه شکلات چیپسی بذارید
سینی را به مدت 10 تا 15دقیقه در یخچال یا فریزر قرار بدید.
بعد از این مدت شیرینی ها رو به مدت 20 دقیقه در فر بپزید .
صبر کنید تا شیرینی هاتون کاملا" سرد بشه اگر دوست داشتید بعد از خنک شدن رو ی شیرینی ها پودر قند بپاشید .من چون کم شیرین دوست داشتم از پودر قند برای تزئین استفاده نکردم.



به شما پیشنهاد میکنیم :





آیس کافی


پیتزا قارچ و گوشت


گراتن سبزیجات


کیک زبرا






نظرات شما


عاطفه :
سلام ممنونم از دستورات خوبتون منظورتون از روغن روغن جامده ديگه؟
***************************
سلام خواهش میکنم
بله منظور روغن جامد هست
ميشاد :

سلام دوست عزيز
خانومي بعضي هاشون پررنگتره .يعني نصفش رو نسكافه بيشتر زده..؟به همون اندازه كه نسكافه بيشتر ميزنيم از ميزان ارد بايد كم كرد يا تاثير نداره؟

در ضمن سيني فر رو نميتونم توي يخچال بزارم..ميشه خمير رو به همين اندازه قبل از شكوفه زدن توي يخچال گذاشت؟ اينطور بهتر نيست؟

-----------------------------------------------------

سلام عزیزم اون پر رنگا رسپیری نیستن فقط وسطی ها رسپیری هستن

نه ربطی به آرد نداره...میتونی تو یه سینی دیگه شکوفه بزنی بذاری یخچال بعد به سینی فر منتقل کنی...اونطوری خمیر سفت میشه نمیتونی شکوفه بزنی اگه همه خمیر رو بذاری یخچال

مینا :

الی اون کرمی که رو شیرینی قهوه ایها ریختی چیه؟ دستورشو اینجا اضافه میکنی؟

*****************************************

چشم اضافه میکنم گلم

اون شکلات سفید آب شده هستش فکر میکنم چون این دستور مال من نیست اینو نویسنده دومم یعنی مریم جون گذاشته

دستورشو میگم بذاره برات

م :

سلام
میتونیم به جای مارگارین در شیرینی از کره استفاده کرد.در بوی شیرینی تفاوت بوجود میاره درسته!!
من خیلی وارد نیستم .ماگارین یا کره فرقی میکنه کدوم روبریزم.اندازه متفاوت میشه ؟
مرسی

****************************************************

سلام دوست عزیز

   مارگارين : بر خلاف کره حيوانی که از شير تهيه ميشود ،  مارگارين(کره گياهی)  از مواد روغنی گياهی استخراج ميشود و  در انواع مختلف با ويژگيهای متفاوت در  فروشگاههای لوازم قنادی  يافت ميشود.  بعضی از انواع آن مناسب محصولات سرخ شدنی و برخی ديگر برای خميرهای لايه ای کاربرد دارد. در بعضی از فروشگاههای لوازم قنادی کره مارگارينهای خارجی مناسب بيسکوئيت ها و کوکي ها نيز قابل خريداری است(مثل کره نیوزلندی) که کيفيت شيرينی حاصل با آنها بهتر از مارگارين های معمولی موجود در سوپر مارکتها است. معمولا برای ماندگاری بالاتر درخمير  بيسکوئيت ها ، کوکي ها و شيرينيهای مدرن ، ميتوان کره را با مارگارين جايگزين نمود و برای اين کاربرد ميتوانيد از مارگارينهای معمولی که در سوپر مارکتها بفروش ميرسند نيز استفاده کنيد. اما در سس ها و کرمها بهتر است مارگارين را جايگزين کره نکنيد زيرا که طعم مارگارين به خوبی کره نيست.

 
ایمیل یا وب سایت : نام :  
نظر شما :  
ارسال نظر تصویر امنیتی: