منبع هنر آشپزی


یه موقع هایی سفیده های تخم مرغ رو دستمون می مونه یا اینکه می خواهیم شیرینی یکم رژیمی تر بشه  ...به هر حال این شیرینی نارگیلی با سفیده تخم مرغه و یکم با شیرینی های نارگیلی دیگه متفاوته
من پارسال عید اینو تو شیرینی هام درست کرده بودم ... خیلی طرفدار داشت فقط اشکالش اینه که به دلیل داشتن سفیده خیلی زود خشک میشه


مواد لازم:

سفیده تخم مرغ ............. 3 عدد

پودر قند یا پودر شکر ...................120 گرم

پودر نارگیل ........................270 گرم

شکلات چیپسی ................ 190 گرم     

طرز تهیه:

سفیده تخم مرغ رو می زنیم تا فرم بگیره

پودر قند یا پودر شکر رو  در چند مرحله به سفیده اضافه کرده و می زنیم

حالا پودر نارگیلی رو اضافه میکنیم و مجددا" با همزن می زنیم

حالا شکلات چیپسی ها رو بهش اضافه میکنیم و با لیسک خوب هم می زنیم

حالا از مواد به اندازه یک قاشق چایخوری بردارید و تو دستتون گرد کنید .... ممکنه یکم انسجام موادتون کم باشه و تو دستتون پخش بشه
اصلا" مهم نیست سعی کنید تو مشتتون فشارش بدید و به هم بچسبونیدش و گرد کنید. برای هر بار گرد کردن دستتون رو مرطوب کنید بهتره
سینی فر رو چرب کنید و بچینید تو سینی

من با یه دونه سفیده تخم مزغ ( یعنی یک سوم کل مواد  ) حدود 15 تا دونه توپ درست کردم

شیرینی ها رو با دمای 180 درجه تو فر حدود 15 تا20 دقیقه بپزید
بذارید سرد بشه بعد از سینی جدا کنید

حتما" باید تو ظرف در بسته نگهدارید ... برای تازه موندن اینجور شیرینی ها یه تیکه کیک ساده یا یه تیکه نون کنارشون بذارید دیرتر خشک میشن
دستورش از مجله هنر آشپزی

توسط : ملاحت كاميار
    
 


به شما پیشنهاد میکنیم :





خاگینه مغز دار


کیک پرتقالی با رویه ی سس کارامل


کوکی میکری


پیتزا با خمیر نان ماست






نظرات شما


نظری دریافت یا تایید نشده است