آماده سازی خمیر و حتی شکل ظاهریش مثل اسکار میمونه.
ولی از نظر طعم و مزه کاملاً متفاوته.
برای تهیه ی این شیرینی میشه از مغزهای دیگه هم استفاده کرد ولی گویا طعم قهوه با پسته بیشتر هماهنگی داره
مواد لازم:

کره یا مارگارین.............85 گرم

پودر شکر............45 گرم

تخم مرغ..............1 عدد

قهوه..........2 ق چ

آرد الک شده...........110 گرم

نمک.............2 پنسه

برای تزئین:

سفیده............1 عدد

پسته ی نگینی خرد شده............80 گرم

روش تهیه:

ابتدا کره و پودر قند را با هم میزنیم تا کاملا سفید و پفکی شود

سپس تخم مرغ و قهوه را اضافه میکنیم و 2 دقیقه با همزن همه ی مواد رو می زنیم
( برای اندازه گیری دقیق تخم مرغ بهتره در ظرفی کوچک تخم مرغ را با چنگال بزنید و سفیده و زرده رو مخلوط کنید و بعد نیمی از اون رو به کره و پودر قند اضافه کنید و برای قهوه هم من از 2 ق چ نسکافه استفاده کردم که اونو با یک قاشق غذاخوری آب جوش مخلوط کردم و به مواد اضافه کردم)
بعد هم آرد الک شده و نمک را اضافه میکنیم( من کمی بیشتر از مقداری که گفته شده آرد اضافه کردم چون چسبندگی خمیر با اون مقدار از بین نمی رفت)

و خمیر را کمی ورز میدهیم تا حدی که به دست تمیز نچسبد
و از خمیر کمی برداشته و کف دست گلوله میکنیم و ابتدا در سفیده و بعد هم در پسته ی
نگینی خرد شده میغلطانیم
و بعد با فاصله در سینی فر میچینیم

چون اطراف شیرینی به سفیده آغشته شده کف سینی کاغذ روغنی پهن کردم و بعد شیرینی ها رو چیدم

دمای فر............175 سانتیگراد زمان پخت............15 دقیقه
منبع: هنر آشپزی



به شما پیشنهاد میکنیم :





میکادو با پودر پسته


سمبوسه


کباب کوبیده با کل نکات


کوکو کدو و بادمجان






نظرات شما


سعیده :
ببخشید برای کیکو شیرینی پزی هر اردی میشه استفاده کرد یا فقط باید ارد سفید باشه؟
******************
فقط آرد سفید
مینا :

ببخشید تخم مرغ روگفتید یک دوم عدد؟یعنی چقد؟!!

********************

منظور 1 یا 2 عدد هست

سارا :

سلام.میشه بگید چه قهوه ای مناسبتره؟ترک؟یا فرانسه یا اسپرسو؟

************************

سلام

بستگی به نوع استفاده داره

هرکدوم روش درست کردن خودشو داره و هرکدوم اگه اصل باشه عالیه

من به شخصه فرانسه بعد ترک و اسپرسو رو میپسندم