مریم بانو


تخم مرغ 2 عدد

شکر2/1 پیمانه

روغن مایع2/1 پیمانه

ماست 2/1 پیمانه

بکینگ پودر 1 ق چ

هل مقداری

ارد 1 و3/1 پیمانه

*فر روی 180 درجه تنظیم و روشن میشود.
* کف قالب مربع 23 سانتی کاغذ روغنی بیندازید.
* تخم مرغ( در دمای محیط) + شکر با همزن زده میشود.
*کم کم روغن مایع را افزوده
*مخلوط ماست + بکینگ پودر اضافه
*هل اضافه
* ارد را اضافه کرده برای اینکه کاملا مخلوط شود با دور تند همزن 2-3 ثانیه هم زده و مایه در قالب ریخته میشود تا کاملا بپزد.

در این میان شربت کیک را اماده مکینیم.
آب و کمی گلاب / مجموعا 2/3 پیمانه
شکر / 2/3 پیمانه
زعفرون و وانیل / بمقدار دلخواه
همه مواد را باهم مخلوط کرده بعد از 2-3 دقیقه جوشیدن از روی حرارت بر میداریم تا خنک شود.

کیک اماده و خنک شده را از قالب در اورده و کاغذش را جدا میکنیم. دوباره در قالب اصلی میگذاریم با شربت خنک روی کیک را مرطوب میکنیم( به کمک قلم مو)
حلوا:

شروع به اماده کردن حلوا میکنیم. هر نوع ترحلوایی که دلخواه شما باشد میتونید استفاده کنید

حلوای برنجی:

ارد برنج 1 پیمانه،شکر دو پ سر خالی،روغن مایع نصف پ،زعفران دم کرده،گلاب 1 پ،اب 1 پ،خلال بادام برا توحلوا،خلال پسته برا تزیین
ارد و کمی تفت می دیم روغن اضاف کرده کمی بعد اب و گلاب و شکر رو که با هم مخلوط کردیم را ریخته و هم می زنیم تا گلوله نشه زعفران و خلال بادام ریخته و روی حرارت متوسط هم می زنیم تا زمانیکه احساس کردیم از ته ظرف داره جدا می شه. حالا اماده هست

بعد از اماده شدن حلوا و جدا شدن حلوا از قابلمه حلوا را روی کیک مالیده و با پشت قاشق چرب صاف میکنیم. و به دلخواه تزئین و برش زده میشود.


** با این مقدار کیک و حلوا(قالب مربع 23 سانت؛25 برش بدست اومد که میشه کوچکتر هم در نظر گرفت یا یک برش دیگه از قطر مربع زد و 50 برش مثلثی بدست اورد.)

 

                                                                                 



به شما پیشنهاد میکنیم :





کیک کدو حلوایی(pumpkin cake)


ساندویچ چیزاستیک


منوی آموزش آنلاین کارگاه مرداد 95


رنگینک






نظرات شما


بتی :

دست شما درد نکنه خیلی خوشمزه به نظر میاد
میخوام بدونم از آب کمپوت هم به جای شهد میشه استفاده کرد

 

*************

 

بله میشه استفاده کرد

سارینا :

با سلام

من چند تا سوال داشتم

برای درست کردن کیک باید از آرد سفید استفاده کرد؟

و اینکه برای درست کردن حلوا چه قدر آرد و تفت بدیم که بوی خامی نده

ممنون میشم جواب من رو بدید

*****************************************************

سلام

بله آرد سفید قنادی

و برای حلوا بین 20 تا 30 دقیقه بستگی به مقدار آردت کمتر یا بیشترم میشه باید قهوه ای روشن بشه اگه بسوزه حلوا تلخ میشه :

راز و رمز
1ـ آرد حلواي گندم بهتر است آرد نان سنگك باشد در اين صورت حلوا خوش‌رنگ‌تر و بهتر مي‌شود.
 روغن جامد به تنهايي براي درست كردن حلوا مناسب نيست، چون مي‌بندد و منظره و مزه بدي پيدا مي‌كند. (خصوصاً در زمستان)
 آرد را بايد با ملايمت سرخ كنيد تا نسوزد چون اگر آرد بسوزد مزه‌ي حلوا تلخ مي‌شود و شكل ظاهري آن نيز يك‌رنگ و يك‌دست نمي‌شود.
 با آرد برنج مي‌توانيد حلوا درست كنيد كه بايد آرد كمتر سرخ شود و به آن ترحلوا مي‌گويند.
5ـ آرد حلوا را بايد حتماً الك كنيد.
6ـ موقع مخلوط كردن آرد سرخ شده با شربت بايد خيلي مراقب بود و براي اين منظور دستكش آشپزخانه بپوشيد. تا احتمال پريدن حلوا و سوختن دست كاهش يابد.
7ـ بهتر است از قاشق چوبي براي هم زدن آرد و شربت استفاده كنيد.
8ـ زعفران حلوا را بايد كاملاً ساييد و درشت‌ نباشد چون در حلوا ديده مي‌شود.
9ـ براي صرفه‌جويي در مصرف زعفران مي‌توانيد مقدار يك‌دوم ليوان از آب حلوا را كم كنيد و گلاب اضافه كنيد و به جاي يك‌دوم زعفران نيز از گلرنگ زعفران استفاده كنيد.
10ـ براي تزيين روي حلوا مي‌توانيد از ترحلوا كه رنگ روشنتري دارد نيز استفاده كنيد.
11ـ از كنجد و خشخاش نيز مي‌توانيد براي تزيين روي حلوا استفاده كنيد.
12ـ سرخ كردن به اندازه‌ي آرد نكته مهم در پختن حلوا مي‌باشد.
13ـ به جاي هر يك از مواد حلوا مي‌توانيد موادي را جايگزين كنيد كه نام حلوا و مزه‌ي آن تغيير مي‌كند كه يا در گذشته دستور پخت آن داده شده است و يا دستور آن را در آينده خواهيم گفت.
14ـ از حلوا معمولاً در مناسبت‌هاي نذري و يا ايام سوگواري استفاده مي‌شود به شكل‌هاي مختلف مي‌توان حلوا را براي پذيرايي آماده كرد.
1ـ در ظرف مناسب بريزيد و تزيين كنيد.
2ـ در ميان دو نان بستني به اندازه‌‌هاي دلخواه، بگذاريد.
3ـ مي‌توانيد در نان ميكادو بگذاريد و برش بزنيد.
4ـ در نان شيريني خامه‌اي پر كنيد.
5ـ در نان ولوان پر كنيد.
6ـ در كيك رولت بچينيد.
7ـ در كاغذ شكلات بگذاريد.
8ـ در نان‌هاي سنتي (مانند: لواش سنگك و يا تافتون) سرو كنيد و...
15ـ اصطلاحاً به غلتاندن حلوا در قابلمه بقچه كردن و يا گهواره كردن مي‌گويند.

آلما :

واوووووووووووووووووووووووووووووووووووو

***********************************************************************

ممنونم دوستم

 
ایمیل یا وب سایت : نام :  
نظر شما :  
ارسال نظر تصویر امنیتی: