الی بانو


 

سوپ شیر
 
هویج 3 عدد  .  سیب زمینی 1 عدد  .  جو پرک 1 لیوان  .  بلغور گندم 1 استکان
آرد سفید 1 قاشق غذاخوری  .  مرغ 200 گرم  .  آبلیمو 3 قاشق غذاخوری .  پیاز 1 عدد
شیر 6 لیوان  .  جعفری خرد شده مقداری  .  نمک و فلفل و خامه برای تزئین به مقدار لازم
 
طرز تهیه : جو و بلغور را نیم ساعت قبل در مقداری آب سرد خیس کنید ، هویچ و سیب زمینی را ریز خرد کرده و کنار بگذارید.
 
پیاز را ریز خرد کنید و همراه با مرغ و 4 لیوان آب با حرارت ملایم بپزید و بعد از یک ساعت جو و بلغور و هویچ را به مرغ اضافه کنید ، سپس یک ساعت صبر کنید تا هویچ کاملا بپزد و انگاه سیب زمینی را اضافه کنید .
 
دقت کنید در تمام مراحل حرارت زیر ظرف کاملا ملایم و درب ظرف بسته باشد.
 
وقتی مواد کاملا پخته شدند در ظرف را بردارید و اجازه دهید تا کمی آب سوپ کشیده شود و اگر مرغی که استفاده کردید دارای استخوان بود ان را از ظرف خارج کنید و استخوان های آن را پاک نموده و دوباره داخل سوپ بریزید.
 
وقتی آب سوپ کشیده شد ، 1 قاشق غذا خوری آرد را در یک لیوان شیر سرد حل کنید و داخل سوپ بریزید و هم بزنید و سپس باقیمانده شیر را لیوان لیوان به سوپ اضافه کنید ، توجه داشته باشید که یکباره تمام شیر را داخل ظرف نریزید.
 
پس از اضافه کردن شیر و تا آخرین مرحله پخت در ظرف را باز بگذارید و کمی حرارت را بیشتر کنید و هرچند دقیقه یکبار سوپ را هم بزنید .
 
معمولا 1 ساعت بعد از اضافه کردن شیر سوپ آماده مصرف است ، از یک ساعت به بعد هرچه سوپ بیشتر روی حرارت باشد غلیظ تر میشود که این بستگی به شما دارد .
 
چند دقیقه قبل از سرو آبلیمو و فلفل را به سوپ اضافه کنید و هم بزنید و نمک آن را تست نمائید ، سوپ را در ظرف مورد نظر بریزید و روی آن را با جعفری خرد شده و مقداری خامه تزئین کنید.
 
عکس از آوا


به شما پیشنهاد میکنیم :





آش بادمجان 2


گل کلم سوخاری


پتات چاپ Petat-chop


کیک چیتا






نظرات شما


نظری دریافت یا تایید نشده است