الی بانو


از سایت میز غذا ممنونیم

مواد لازم:

سینه مرغ =1/5 عدد

پیاز متوسط = ۱ عدد متوسط

قارچ =200 گرم

خامه = 4 قاشق غذاخوری

سس سفید = ا لیوان

فلفل دلمه ای  کوچک= ۱ عدد

روغن = به مقدار لازم

نمک = به مقدار لازم

چیپس خلالی  = 100 گرم

طرز تهیه:

پیاز رو خرد میکنیم و کمی تفت میدیم، مرغ رو به صورت خلالی خرد میکنیم و به پیاز اضافه می کنیم. آبش که کشیده شد فلفل دلمه ای  ریز شده رو بهش اضافه میکنیم و کمی بعد قارچ و نمک رو میریزیم وقتی خوب پخته شد، سُس سفید  رو اضافه میکنیم و بعد از اینکه با تمام مواد مخلوط شد شعله رو خاموش میکنیم و خامه و چیپس رو میریزیم و هم می زنیم تا غذا یکدست بشه و بعد در ظرف ریخته و سرو میکنیم.

نکته: میتونید چیپس خلالی رو موقع سرو روی غذا بپاشید و داخل غذا مخلوطش نکنید. اما وقتی با خامه اضافه کنید نرم میشه.

نکته ۲: بعضی ها به این غذا به مقدار خیلی کمی هم رب اضافه میکنند که رنگش کمی صورتی میشه

نکته ۳: بیف استروگانف هم به همین شکل تهیه میشه و تفاوتش با این غذا اینه که جای مرغ راسته ی گوشت گوساله رو خلالی برش میدم و  استفاده میکنیم.

* طرز تهیه سس:
ابتدا مقداری آرد رو خشک تف میدیم (در حدی که بوی خامیش از بین بره و تغییر رنگ نداشته باشه) بعد کره و یه کوچولو نمک و فلفل و آویشن میزنیم و وقتی جذب هم شد شیر رو میریزیم و بعد ۱۰-۲۰ ثانیه از روی شعله برمیداریم و انقدر هم میزنیم که آرد گلوله نشه و در عین حال یک سس رقیق درست بشه.

 

مواد لازم برای تهیه سس سفید:از مامی سایتhttp://www.mamisite.com/cooking/food-sauces/593-sauce

در اين مطلب 5 روش براي تهيه سس سفيد آموزش داده ميشود كه براي انواع غذاهاي گوشتي و سبزيجات و همچنين پاستاها و لازانيا مورد استفاده قرار ميگيرد

سس سفيد يا بشامل ( Beshamel )

مواد لازم:4د

  • كره يا مارگارين / 2 قاشق غذاخوري
  • آرد سفيد / 2 قاشق غذاخوري
  • نمك / يك چهارم قاشق مرابخوري
  • فلفل سياه / يك هشتم قاشق مرباخوري
  • شير / يك و نيم فنجان  يا خامه / يك فنجان

طرز تهيه:

كره را روي حرارت متوسط آب كنيد. آرد، نمك و فلفل را اضافه كنيد. شير را هم بريزيد و همچنان بهم بزنيد تا غليظ و حبابدار شود. 1 دقيقه ديگر بجوشانيد و استفاده كنيد. ( با اين ميزان مواد لازم يك و نيم فنجان سس سفيد خواهيد داشت )

اين سس پايه يا بيس تمامي سس هاي سفيد است كه ميتوانيد در تهيه غذاهاي نشاسته اي مانند پاستا و لازانيا و همچنين با انواع سبزيجات سرو كنيد.

سس سفيد با طعم كاري:

يك دقيقه قبل از مخلوط كردن آرد، 1 قاشق مرباخوري پودر كاري به كره آب شده اضافه كنيد. اين سس را مي توانيد با انواع خوراك هاي مرغ و ماهي سرو كنيد.

سس سفيد ادويه دار با سير:

2 حبه سير له شده را 30 ثانيه در كره آب شده تفت دهيد و همراه با آرد، 2/1 قاشق مرباخوري زيره يا زنيون، تخم كرفس يا ريحان و ارگانو خشك كفمال به مواد دستور اصلي اضافه كنيد. اين سس را با انواع خوراك سبزيجات و يا خوراك هاي مرغ مي توانيد سرو كنيد.

سس سفيد با طعم تره و ليمو ترش:

2 قاشق غذاخوري تره ساطوري شده و 1 قاشق مرباخوري رنده ريز پوست ليمو ترش به آرد دستور اصلي اضافه كنيد. اين سس را مي توانيد با انواع خوراك سبزيجات و مرغ و ماهي سرو كنيد.

سس پنير:

نمك را از دستور اصلي حذف كنيد و 4/3 فنجان پنير پارمسان رنده شده را به مخلوط سس بالا در حالي كه روي حرارت است اضافه كنيد تا پنير آب شود. اين سس را مي توانيد با انواع خوراك سبزيجات سرو كنيد. ( با اين ميزان مواد لازم و پنير در كل 2 فنجان سس پنير خواهيد داشت )



به شما پیشنهاد میکنیم :





چای به


کروسان مرغ


خوراک مرغ و سیب زمینی معطر


ملکه بادوم






نظرات شما


مبینا :
دست شما درد نکند خیلی جامع وکامل بود
وگان :
رفتیم ک برا شام درست کنیم
 
ایمیل یا وب سایت : نام :  
نظر شما :  
ارسال نظر تصویر امنیتی: