الی بانو


مواد لازم :
(باسلوق یک نوع شیرینی بسیار اصیل ایرانی می باشد .)
نشاسته= 100 گرم 
شکر= 200 گرم 
گلاب= نصف لیوان 
آب سرد= دو لیوان
روغن مایع =یک قاشق چایخوری 
مغز گردو= 100 گرم 
پودر نارگیل= 150 گرم 
طرز تهیه :
در یک ظرف تفلون نشاسته را با آب سرد حل کرده و سپس روی حرارت ملایم گذاشته تا کاملا حل شود باید خیلی مراقب بود تا گلوله نشود .وقتی مایع حل شد و نرم شد شکر و گلاب و روغن را اضافه کرده و مرتب هم زده تا مایع به قدری غلیظ شود که بصورت یک خمیر در وسط ظرف بماند . سپس از روی حرارت برداشته و مغز گردو را با آن مخلوط کرده و می گذاریم تا خنک شود وقتی خنک شد آن را به مدت 1 ساعت در یخچال گذاسته تا کاملا صفت شود بعداندکی دست خود را چرب کرده و مایع خمیر شکل خود کمی ورز می دهیم و بعد بصورت لوله های به قطر 3 سانت درآورده و در پودر نارگیل می غلطانیم .
بسیار خوش مزه و خوش عطر می باشد .
 



به شما پیشنهاد میکنیم :





نوتلا اسکورز


سکنجبین


تخم مرغ به شکل قلب


کیک اسفنجی رنگین کمان






نظرات شما


زهرا رحیم زاده :

سلام الی جون خسته نباشی واقعا، من مطالب ذخیره شدم از گروه پرید اومدم اینجا سرچ کردم، کباب نگینی، کباب لا پلو و کیک آلمانی رو نتونستم پیدا کنم. اگر وقت کردی بیزحمت بزارشون. بازم ممنون بانو

************************************

سلام عزیزم این دستورها تو سایت نیست...تو گروه بپرسید دوباره براتون میذارن

 
ایمیل یا وب سایت : نام :  
نظر شما :  
ارسال نظر تصویر امنیتی: