الی بانو


 

مواد لازم :
 
1 _ گوشت گوسفندی 500 گرم
 
2 _ قلم گوساله 1 عدد
 
3 _ نخود 1 پیمانه
 
4 _ لوبیا چیتی 1 پیمانه
 
5 _ لوبیا قرمز 1 پیمانه
 
6 _ عدس 1 پیمانه
 
7 _ برنج 1 پیمانه
 
8 _ لوبیا سفید 1 پیمانه
 
9 _ گندم پوست کنده 3 پیمانه
 
10 _ نمک ، زردچوبه، فلفل سیاه و قرمز به میزان لازم
 
11 _ پیاز داغ و نعناع داغ و کشک برای تزیین
 
 
 
طرز تهیه :
 
حبوبات رو از دو روز قبل خیس کردم و دو سه بار آبشون رو عوض کردم بعد همه رو تو قابلمه بزرگ ریختم و گوشت و قلم رو هم اضافه کردم و با حرارت ملایم از ۱۰ شب تا ۹ صبح فردا گذاشتم پخت بعد قلم رو در اوردم و نمک و فلفل و نصف پیاز داغ رو بهش زدم همه مواد رو با گوشت کوب کوبیدم تا تقریبا له شد بعدش تو ظرف ریختم و با کشک و نعنا داغ و پیاز داغ تزیین کردم خیلی خوشمزه بود


به شما پیشنهاد میکنیم :





کدو پلو


پاناکتا زعفرانی


کالتزونه


باقلوای سنتی قزوین






نظرات شما


مریم :
سلام الی جون، میشه به جای قلم گوساله از قلم گوسفند استفاده کرد؟ باید حتما بکوبیمش؟
****************
سلام بله میشه
خب بکوبیدش بهتره اما کار نشد نداره
فندق :

ممنون از راهنماییت
منم سوال بالایی رو داشتم...ممنون...شبیه حلیم شد...

----------------------------

فندق جان یادم نیست دقیقا 
اما فکر کنم برای 10 تا از همسایه ها بردیم 
خودمونم 20 نفر بودیم 
البته تو کاسه ی متوسط کشیدم 
غذاهای دیگه هم داشتیم کنارش

خرده خانم :

ببخشید توروخدا آخه من که هنوز نی نی ندارم واسه همینم نمیدونستم

*******************

خواهش میکنم عزیزم

انشالله نی نی دار هم میشی و براش آش دندونی میپزی

خرده خانم :

سلام الی جونم آشت سبزی نداشت??!

****************

عزیزم آش دندونی که سبزی نداره

sami joon :

الی جون عزیزم این اندازه مواد و برا چند نفر درست کردی ؟

*************************************

تا اونجا که یادمه خودمون 20 نفر بودیم

و 10 تا کاسه هم بردن ازش