الی بانو


قارچ و سیر رو سرخیدم بهش آبلیمو و زیره و آویشن و نمک و فلفل و زردچوبه و سس مایونز و ماست و سس گوجه از هرکدوم از سس و ماست یه قاشق زدم وقتی یکه پخت و سرخ شد نون تستام رو تو تابه ای که روغن داشت چیدم و روش پیازچه و پنیرپیتزا ریختم و دم کنی گذاشتم تا 10 دقیقه با حرارت کم پنیرم آب شد عالییییییییییییییی بود



به شما پیشنهاد میکنیم :





نان گیسو


آش دوغ اردبیل


پلو قرمز با گوشت بوقلمون


کیک شکلاتی پنیری آلبالویی






نظرات شما


نظری دریافت یا تایید نشده است