الی بانو


 

مواد لازم:
آرد 3لیوان
شکر 1 لیوان و نیم
روغن که فرق نمیکنه مایع و جامد بودنش 1 لیوان
شیر 1 لیوان
تخم مرغ 5 عدد
وانیل 1/4 قاشق چ
بکینگ پودر 1 قاشق و نیم غذاخوری
پودر کاکائو:2 قاشق برای داخل کیک و 2 قاشق برای گاناش
پودر نارگیل:به دلخواه
طرز تهیه:
تخم مرغها رو با شکر و وانیل با همزن یا غذاساز میزنیم تا کرم رنگ شود (نیازی به جدا کردن سفیده و زرده نیست)
 
شیر را اضافه میکنیم و کمی از شیر را نگه میداریم
(حدود 4 یا 5 قاشق).هم میزنیم.سپس روغن را اضافه کرده و به همزدن ادامه میدهیم.
 
حالا آرام آرام آرد و گردو (از قبل با بکینگ پودر مخلوط و 2بار الک کرده ایم و گردو را بهش اضافه کردیم)
 
را اضافه میکنیم و با قاشق هم میزنیم و پودر کاکائو را نیز اضافه میکینیم .شیر باقی مانده را هم اضافه میکنیم
 
و آرام هم میزنیم تا خمیر یکدست شود.حالا درون قابلمه ی تفلون یا نچسب
 
(که از قبل چرب کرده و ارد پاشیده ایم) میکنیم حالا در قابلمه رو با دمکنی میپوشونیم
 
و روی شعله پخش کن روی گاز با حرارت ملایم میگذاریم تا 1ساعت.بعداز 1ساعت کیک آماده است.
 
لطفا تا نیم ساعت 40 دقیقه به هیچ عنوان درقابلمه رو باز نکنید تا پف کیک نخوابه.
 
میتوانید کشمش هم داخل این کیک بریزید به این صورت که قبل از اینکه آرد را داخل مواد بریزید
 
کشمش ها را داخل آرد ریخته و با آرد مخلوط کنید و بعد آرد و کشمش رابا هم اضافه کنید تا
 
کشمش ها در حین پخت رو نیایند.
 
از آبمیوه های طبیعی هم به جای شیر میتوانید استفاده کنید و طعم های دیگر هم تجربه کنید
 
برای رو کش شکلاتی از گاناش میتونید استفاده کنید


به شما پیشنهاد میکنیم :





مربا انجیر


پاپ کورن


ایده برای تزیین کیک مرغ


فاهیتا مرغ مکزیکی






نظرات شما


رها :
سلام. باید درپوش قابلمه رو با دم کنی بزاریم یا نه فقط دم کنی؟ ممنون میشم جواب بدید
*******************
سلام. با دمکنی
معصومه :
سلام.من اصلا شکر دوست ندارم.میشه بجای شکر از شهد انگور استفاده کنم؟واگ میشه چ مقدار؟
**************************
سلام .نه نمیشه اینکارو بکنید. کیک با شیره انگور تو سایت داریم از اونا استفاده کنید
محمد حسین چناری :
با سلام ما درست کردیم خوب بود ممنون
ندا :
پیمانه یا همون لیوانتون چه اندازه ای هس؟؟
***********&&&&

پیمانه ها استاندارد. و لیوان دسته دار فرانسوی
لیلی :
سلام خسته نباشید میشه به جای این مدل کیک درست کردن از پودر کیک اماده رشد استفاده کرد و داخل قابلمه پخت؟
**************
سلام ممنونم. امتحان نکردم.
مسعود :
باشه چرا هیچ یک از خانم ها توجه نکردن که به خاطر پف کیک نباید دره قابلمه رو برداریم دلیلش اینه که پف نمیکنه
افسانه :
سلام خسته نباشید من میخواستم اینو درست کنم همش استرس دارم نتونم سالم درش بیارم آخه تو خوابگاه هستم و یه خط کوچیک رو قابلمه ام افتاده .. میخواستم ببینم میشه زیرش کاغذ روغنی انداخت خوب ميشه؟
*********************************************
سلام مممنونم توی قابلمه رو چرب و آرد پاشی کنید یا کاغذ روغنی بندازید
لیلا :
ممنون از کیک شما خوشمزه بود
ميترا :
سلام من پختم عالي شد ولي 2ساعت طول كشيد كه بپزه ولي واقعا عالي بود مرسي
******************************************************
نوش جانتون
بخاطر فر بوده حتما
مهسام. :
سلام خواستم بپرسم که وقتی قابلمه رو میزاریم گرم بشه چقدر زمان کافی؟بعد اینکه چرب کنیم بزاریم داغ بشه یا بعد داغ شدن ممنون میشم جواب بدین!
***************************************************
سلام اصلا قابلمه گرم کردن نداره کجای دستور چنین چیزی رو من نوشتم که خودم نمی بینمش
قابلمه رو چرب و آرد پاشی کنید مایه رو داخلش بریزید و بذارید بپزه
کاملا جمله واضحه
معصومه :
خيلي خوب بود مرسي
اتنا :
عالی بببببببببببببببببببببببببببببببببببببببببببببوووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووددددددددددددددددددددددددد امیدوارم این بهتر از ها بشه
fifi :
سلام عزيزم...خسته نباشيد وتشکر از آموزش خوبتون...من مدت کوتاهيه کيک پختن رو شروع کردم...اما بايک روش ديگه داخل فر درست ميکردم پف نميکرد همون مواد اوليه مي موند...امروز باروش شما البته نصف مواد درست کردم...اين هم پف نکرد...يکم اعتمادبه نفسم نسبت به کيک درست کردن کم شده...و ديگه دست و دلم به اين کارنميره...ميشه راهنماييم کنيد...آخه کجاي کارم عيب داره...
*******************************************************
سلام عزیزم...کم کم درست میشه نگران نباشید
عزیزم کیک درست کردن نکات خیلی ریزی داره که باید رعایت بشه...مثل اندازه ی مواد اولیه و دمای مواد اولیه و فر...نوع همزدن و درست کردن مایه ی کیک اندازه ی قالب و خیلییییی نکات دیگه
این چندتا لینک خیلی زیاد بهتون کمک میکنه
50 نکته درباره پخت کیک :http://chefartist.ir/showpages1056.html

همه چیز درباره ی قالبها http://chefartist.ir/showpages823.html

نکات مهم کیک اسفنجی http://chefartist.ir/showpages633.html

مقیاسها و پیمانه ها http://chefartist.ir/showpages580.html

اشکالات رایج در پخت کیک http://chefartist.ir/showpages579.html
نیلوفر :
سلام ممنون بابت این دستور پخت عالی اولش خواستم درس نکن ولی با توجه به نظرات وسوسه شدم که حداقل یک بارم که شده درستش کنم مرسی:-)
**********************************************
سلام خواهش میکنم
حنانه :
سلام.ممنون ازدستورکیک خوبتون.فقط یه سوال وقتی تخم مرغ هاروداریم باهم زن میزنیم همین که کرم رنگ بشه کافیه یعنی نیازی نیس که پف کنه؟؟
*************************************************
سلام منظور اینه که 10 دقیقه بزنید
فاطیمه :
خوبه ولی میخواد خیلی پول داشته باشی
***************************************
به نظرم ربطی نداره
شما وقتی یه چیزی درست میکنید با دقت و حوصله درست کنید و خرابش نکنید
پول زیاد نمیخواد
مشکل از دستور نیست مشکل از کار و کم دقتی شماس دوست من
ﻣﻴﺘﺮا :
ﺳﻼﻡ,ﺁﻳﺎ ﻣﻴﺸﻪ اﻳﻦ ﻛﻴﻚ ﺭﻭ ﭘﺨﺖ ﻭﺑﻪ ﺻﻮﺭﺕ ﻛﻴﻚ ﺑﺴﺘﻨﻲ ﺳﺮﻭ ﻛﺮﺩ
***********************************
سلام بله میشه
عسل :
سلام الی جون من کیکتون رو درست کردم عالی شد
میخواستم یه کیک دیگه هم امتحان کنم نوشته بود یک پنس نمک میخواستم ببینم شما میدونی منظور از یک پنس چه قدره گیر کردم ممنون میشم کمکم کنید
*****************************************************************************
سلام
نوش جان
مقداری که بین انگشت شصت و سبابه جا میشه رو میگن یک پنس
نوک ق چ هم همونه
یگانه :
عالی بود من درست کردم خیلی خوش مزه شد
*******************************************
نوش جان شما
رونیکا :
عالی بود خیلی خوشمزه شدن، بهترین کیکی شد که درست کردم، فقط یکم سوخت زیرش
******************************************
نوش جان
با تجربه و چند بار پختن قلق کار دستتون میاد
باران, :
میشه بعنوان کیک اسفنجی,برای تولداستفاده کردوخامه زد,,لطفا کمک,,
*****************************************************************
صد البته بافتش مثل کیک اسفنجی نیست
و برای کیک تولد مناسب نیست
اما میتونید خامه بزنید و میل کنید
مامان شیرین :
سلام
ممنون از محبتت بابت دستور این کیک
ميخواستم بدونم شما این موادو توی قابلمه چند سانتی میپزید. منظورم قطر کف قابلمه است.
***********************************************************************************
سلام
تو قابلمه چدن سایز متوسط
فکر میکنم قطرش 22 باشه
مهسا :
سلام من هر وقت کیک درست میکنم پف نمیکنه .این روش شما رو انجام میدم ببینم چی میشه .
************************************************************************************
سلام لطفا پست مربوط به اشکالات رایج در پخت کیک و 50 نکته برای پختن کیک های بهتر حتما بخونید
رویا :
چقد عالی شده!
ممنون
فقط یه سوال دارم
میشه بگید عرض قابلمتون چند سانت بوده؟
**********************************************
ممنونم عزیزم
قابلمه سایز متوسط 22 سانتی
فاطمه :
سلام کیک من از قابلمه جدا نمیشه چیکار کنم؟ ممنون
*********************************************************************
سلام احتمالا جنس قابلمه تون خوب نبوده
باید قابلمه رو کفشو چرب میکردید
حالا با چاقو دورشو ازاد کرده و کمی که خنک شد برش گردونید تا کیک جدا شه
نفس :
سلام ميشه به جاي گردو يه چيزه ديگه اي بريزيم مثل ميوه ها يا اصلا نريزيم
**************************************************************
سلام بله میتونید حذفش کنید یا از مغزهای دیگه متل فندق ، بادام و ... و یا کشمش استفاده کنید
فقط در آرد بغلطونید که ته نشین نشن
یسرا :
الی جون عالی بود درست کردم خیلی خوب بود ولی زیرش میسوزه
******************************

عزیزم علت این اتفاق
بزرگ یا کوچیک بودن قابلمه نسبت به مایه ی کیک
زیاد یا کم بودن شعله نسبت به مایه کیک
اشکال در مراحل آماده کردن مایه کیک
شل یا سفت بودن مایه کیک میتونه باشه عزیزم
شیرین :
سلام من تازه با سایت شما اشنا شدم این کیکو درست کردم دقیقا همون یک ساعت زمان برد خیلی عالیه ممنونم
فقط یه سوال میشه پودر کاکائو رو حذف کرد و رنده پوست لیمو و پرتقال یا غیره جایگزین کرد?
************************************
سلام دوست عزیز نوش جان
بله میتونید اینکار رو بکنید
رز :
خیلی عالیه
*********************
خواهش میکنم نوش جان
maryam :
ببخشید نباید کیک روبرگردوند تا طرف دیگه اش هم بپزه؟
*****************
اگه تو قابلمه سایز مناسب و با شعله و زمان مناسب پخته بشه به طور کامل میپزه
tahere :

سلام دوست عزیز
در مواد لازم برای این کیک گردم رو ننوشتید ولی در دستور پختش نوشتید
چقدر باید گردو ریخت؟
ویک چیز دیگه این که منظورتون از حرارت ملایم یعنی چقدر؟
ممنون

***************************

سلام چون در صورت تمایل بود تو مواد ننوشتم

اگه خواستید گردو بریزید 2 یا 3 ق غ خرد شده بریزید

حرارت ملایم با بزرگترین شعله گاز باید باشه

مثل وقتی برنج دم میکنید...

نازنين :

سلام
خيليييي خوششمزه بود و عالي واقعا ممنونم همه خوردن و پسنديديدن واقعا كه اسمش كيك قابلمه اي عالي هستش

**************************************************

سلام عزیزم...نوش جان شما و خانواده محترمتون

الی :

سلام کیکی که من درست کردم پف نکرد.در واقع همون اندازه که مایع کیک رو داخل قابلمه ریختم همون اندازه فقط پخت چکار کنم

***************************************

سلام عزیزم...احتمالا رو شعله کوچیک گذاشتینش یا قابلمه زیادی بزرگ یا کوچیک بوده...میتونه هم بخاطر مواد اولیه و کیفیت و طرز مخلوط کردنش باشه

اگه همه چیز درست باشه حتما حداقل دو برابر میشه...

شیدا :

سلام الی جون خیلی ممنون که راهنمایی میکنی
من خیلی وقته تو قابلمه میپزم ولی زیرش زود میسوزه و روش دیر میپزه
میخواستم بپرسم میتونم برای اینکه زیرش نسوزه کاغذ روغنی کف قابلمه بذارم؟؟
ممنون میشم راهنماییم کنی

****************************************************

سلام عزیزم...شما احتمالا قابلمه ات نسبت به مواد کیکت کوچیکه که وسطش خام میمونه و یا اینکه رو شعله کوچیک گاز کیک رو می پزین

و البته کاغذ روغنی هم میتونید بذارید فکر نکنم مشکلی پیش بیاد

سعیده :

سلام الی جون
میخواستم بدونم میشه این کیک رو خامه کشی انجام داد و به عنوان کیک اسفنجی ازش استفاده کرد؟

******************************

سلام الی جون برای خامه کشی به نظرم مثل کیک اسفنجی نمیشه 

 

هانیه :

پختم عالییییییییی شد اصلا
ممنون قربونت

*******************

نوش جان عزیزم

فاطمه :

سلام.خوبین؟
میشه این کیک رو باقابلمه سرامیک هم درست کرد عایا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

---------------------------------

سلام ممنونم

من امتحان نکردم و نمیتونم بگم که حتما میشه

دلی :

بااین پودرکیک اماده هم میشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

*********************

تجربه نکردم

ارزو :

سلام
با تشکر از مطلب خودتون،من چند بار این کیکو درست کردم که به جز مرتبه اول همیشه زمان پخت 6 تا ساعت طول میکشه.
اگه. میشه راهنمایی کنید
ممنون

---------------------------------

سلام دوستم

واقعا تا 6 ساعت؟؟؟؟این غیر ممکنه

من چند بار درست کردم همیشه همون زمان رو طول کشید

حتما یجای کار ایراد داره

یا رو شعله ی کوچیک میذاریدش یا تو ظرف کوچیک درستش میکنید که نمیپزه

smn :

سلام مرسی از راهنماییتون من درست کردم عاااااااااااااالی شد

*************************

سلام

خواهش میکنم...نوش جان

نانا :

سلام من امتحان کرده ام با شعله کم اما رویش نمیپزد

------------------------

سلام

حتما قابلمه ات کوچیکه و ارتفاع کیک زیاده

باید ظرفت رو بزرگتر کنی

يه دوست :

ميسي عزيزم اسونو شيك بود

-------------------------------

خواهش میکنم دوست جون

زهرا :

ممنون از لطفتون که زحمت کشیدید

-----------------------------------------

خواهش میکنم دوست عزیز

سمانه :

سلام.با این روش شما هر کیکی رو میشه توی قابلمه پخت یا نه.مرسی

---------------------------------------

سلام

خیلی از کیک ها رو میشه روی گاز پخت اما نه همه ی اونها رو با امتحان و تجربه قلق این کار دستتون میاد

فاطمه :

سلام الی جون دستت درد نکنه خیلی استفاده کردم

***************************************

سلام عزیزم 

خواهش میکنم گلم

تارا :

سلام
خسته نباشيد
ممنون از دستورات غذايي خوبتون
ميخاستم بپرسم به جاي همزن برقي از چه وسيله ايي استفاده مي شه كرد؟مثلا مخروط كن
ميشه بجاي قابلمه نچسب از كيك پز استفاده كرد؟

**********************************************

سلام ممنون دوست عزیز

بله از ویسک میشه استفاده کرد یا همزن دستی

بله تو کیک پز هم میشه

مریم :

الی جون من کیکوبانصف مواددرست کردم ممنون ازراهنماییتون
ولی کیکم زیرش سوخته بود ولی روش نپخته بودومثل مال شماطلایی نشده بودنمیدونم چرامن بعدازپخت بهش یه ساعت استراحت دادم بعددرشوبازکردم البته راحت ازظرف جداشدوطعمشم خوب بودمیتونم بعدازاینکه درشوبازکردم کیکموزیرو کنم تاروش هم پخته بشه ممنون گلم که اینقدرمهربون ودوست داشتنی هستی

***************************************************************************************

عزیزم حتما حرارت گازت زیاد بوده

اگه اینطوری درست میشه مشکلی نیست امتحان کن 

این کیکمن بارها با همین مقدار موادی که گفتم پختم تاحالا مشکلی نداشته عزیزم حتما یجا کارت ایراد داشته

من درخدمتم گلم

بووووووووووووووووووووس

مریم :

سلام الی جون من از مشتریای پروپاقرص وبلاگ من واشپزی شماهستم وبیشترغذاهای اسون وبلاگت رودرست کردم اینجاروهمیشه میخونم خیلی وقته می خواستم این کیک شماروکه احتیاج به فرنداره رودرست کنم چون من تاحالا کیک درست نکردم میترسم خراب کنم بنابراین می خوام اول بانصف مواددرست کنم حالانمیدونم اردوشکروتخم مرغ روچه جوری نصف کنم اگه لطف کنیدمنوراهنمایی کنی ممنون میشم گلم

***************************************************************************************************************

سلام عزیزم لطف داری به من

شما آرد رو 1/5 لیوان و تخم مرغ رو 2 یا 3 تا بریز