الی بانو


 

ژله هندوانه 
طرز تهیه: ژله 
قرمز (هندوانه یا آلبالو) 1 بسته 
آبجوش 1 لیوان 
بستنی وانیلی 1 قاشق غذاخوری 
ژله آلوئه ورا نصف بسته 
آبجوش نصف لیوان 
بستنی وانیلی 2 قاشق غذاخوری 
ژله لیمو نصف بسته 
آبجوش نصف لیوان 
بستنی وانیلی 2 قاشق غذاخوری 
چوب بستنی 
چیپس شکلاتی به مقدار لازم 
لیوان کاغذی یکبار مصرف 
* ابتدا پودر ژله قرمز را با یه لیوان آبجوش حسابی مخلوط می کنیم تا اثری از دونه های ژله نماند .بعد 1 قاشق غذاخوری بستنی وانیلی اضافه می کنیم . خوب هم بزنید که ژله تون دو رنگ نشود . بعد داخل لیوانها می ریزیم. همه لیوانها رو یک اندازه پر کنید و داخل یخچال قرار دهید. قبل از بسته شدن کامل ژله لیوانها را از یخچال در آورده و داخلش چیپس شکلاتی بریزید. نصف بسته ژله آلوورا رو با نصف لیوان آبجوش مخلوط کرده بعد ۲ قاشق غذاخوری بستنی بریزید و حسابی هم بزنید. بعد از اینکه ژله قرمز بست، چوبهای بستنی را داخل ژله فرو ببرید و بعد به آرامی و با قاشق ژله بستنی آلوورا رو داخل لیوان بریزید و داخل یخچال قرار دهید. 
 
بعد از اینکه ژله آلوورا بست ، ژله لیمو را هم مثل ژله آلوورا درست کرده و مطابق شکل داخل لیوانها بریزید و یک شب تا صبح در یخچال نگهداری کنید. برای درآوردن ژله چوبی ها از لیوان ، ابتدا با چاقو دورتا دور ژله را برش دهید و بعد با قیچی آشپزخونه لیوان را ببرید و به آرومی لیوان های مقوایی را پاره کرده و ژله هارو از لیوان ها جدا کنید.و چند دانه چیپس شکلاتی را روی قسمت قرمز رنگ ژله بگذارید. 


به شما پیشنهاد میکنیم :





چیکن کوردون بلو(کار آوا جون)


باسلوق


بورانی لبو 2


ترشی پیاز






نظرات شما


نظری دریافت یا تایید نشده است
 
ایمیل یا وب سایت : نام :  
نظر شما :  
ارسال نظر تصویر امنیتی: