سرآشپزافتخاری
کیک و شیرینی
شیرینی
کیک
بیسکوئیت و کلوچه
یلدا
والنتاین
نوروز
کریسمس
تزئین کیک
دســـر
دسر
نوشیدنی های سرد
نوشیدنی های گرم
بستنی
شکلات
ژله
مربا
ترشی
چیز کیکها
میز مهمان
اردور
کاناپه
املت و کوکو
شامی ، کوفته و کتلت
پیش غذا
سفره آرائی
تزیین غذا
آشپزخانه ملل
فست فود
پاستا و لازانیا
پیتزا
غذای ملل
پیراشکی
اسنک
دستور غذا
غذاهای سنتی
کباب و گریل
غذای محلی
غذای دریایی
پلو و ته چین
سالاد
سوپ و آش
خوراک و خورش
سس ها
سفره رمضان
ایده های خوب
غذای کودک
صبحانه
نکات آشپزی
غذایی رژیمی
غذای گیاهی
غذای فوری و ساده
غذای ابتکاری
لبنیات
چاشنی ها
ماست ها و بورانی ها
صفحه اصلی
درباره ما
ارتباط با ما
پیوندها
نظرسنجی
گالری
رول خرما
رول خرما
الی بانو
مواد لازمش:
2 بسته خرما
8 قاشق آرد
100 گرم کره واسه آرد
25 گرم واسه خرما
خلال بادوم و گردو و پودر پسته یا نارگیل
خرما رو با کره و دارچین تفتوندم تا یکدست شد 10 دقیقه
آرد رو تفت دادم تا بوی خامیش بره (رنگش عوض نشه)بعد 100 گرم کره ریختم و یه کرم درست شد
بعد کاغذ پوستی انداختم و خرما رو روش گذاشتم بعد یه کاغذ دیگه روش گذاشتم و با وردنه( یا بطری دلستر یا هرچیزی که بشه)صافش کردم و کاغذ رویی رو برداشتو و آرد رو ریختم و روش گردو خرد شده و پودر نارگیل و خلال بادوم ریختم و با کمک کاغذ زیری که اول انداختم رولش کردم و 5 ساعت تو یخچال گذاشتم بعد هی چاقومو چرب کردم و باهاش بریدم با هربرش چاقو رو تمیز کن و چرب کن و چاقو تیز باشه
به شما پیشنهاد میکنیم :
ترش تره ( خوراک محلی گیلان )
شارلوت
باقلوا
کلم پلو با گوشت قلقلی
نظرات شما
نظری دریافت یا تایید نشده است
تبلیغات
مشاهده دسته بندی مطالب
جستجودر سایت
جستجو
منوی آموزش آنلاین مرداد و شهریور 96
منوی آموزش آنلاین مرداد و شهریور 96
آخرین ارسال ها
دمپخت میگو بوشهری
کتلت مرغ و ترخون
بستنی باقلوا
خورش قیمه مجلسی
کیک کدو حلوایی
کوکی کدو حلوایی و شکلات
آلبوم هنر دوستان ما