الی بانو


 

مواد لازمش: 
2 بسته خرما 
8 قاشق آرد 
100 گرم کره واسه آرد 
25 گرم واسه خرما 
خلال بادوم و گردو و پودر پسته یا نارگیل
 
خرما رو با کره و دارچین تفتوندم تا یکدست شد 10 دقیقه
آرد رو تفت دادم تا بوی خامیش بره (رنگش عوض نشه)بعد 100 گرم کره ریختم و یه کرم درست شد
بعد کاغذ پوستی انداختم و خرما رو روش گذاشتم بعد یه کاغذ دیگه روش گذاشتم و با وردنه( یا بطری دلستر یا هرچیزی که بشه)صافش کردم و کاغذ رویی رو برداشتو و آرد رو ریختم و روش گردو خرد شده و پودر نارگیل و خلال بادوم ریختم و با کمک کاغذ زیری که اول انداختم رولش کردم و 5 ساعت تو یخچال گذاشتم بعد هی چاقومو چرب کردم و باهاش بریدم با هربرش چاقو رو تمیز کن و چرب کن و چاقو تیز باشه

 

ز

ئدت

ذ

 د

رر

ا

ل

 

 



به شما پیشنهاد میکنیم :





کیک کره بادام زمینی


کیک یخچالی


فلافل آبادان


مربا پوست پرتقال






نظرات شما


نظری دریافت یا تایید نشده است