مریم بانو


مواد لازم:
نخود خیس شده =250 گرم
پیاز =یك عدد بزرگ
سیر= 3 حبه
رب گوجه فرنگی =یك قاشق مربا خوری
سیب زمینی آب پز =1 عدد كوچك
ادویه كار ی=2 قاشق چایخوری
فلفل و نمك و زردچوبه= به میزان دلخواه
طرز تهیه:
ابتدا نخود را به همراه پیاز و سیر چرخ كرده (نخود چرخ شده باید كمی زبر باشد)سپس سیب زمینی رنده شده و رب گوجه و تمام مواد باقیمانده را به مایه نخود اضافه نموده و خوب ورز میدهیم . لازم بذكر است قبل از سرخ كردن فلافل مقداری كمی آب اضافه كرده تا مایه نسبتاٌ نرمتر شود با این كار فلافل ترد خواهد شد.
نكات مهم :
1- هیچوقت به مایه فلافل تخم مرغ اضافه نكنید زیرا طعم واقعی فلافل را از بین میبرد و مانند كتلت خواهد شد .
2- برای خوشمزه تر شدن فلافل از فلفل به میزان بیشتری استفاده شود .
3- میتوان بجای رب گوجه از یك عدد گوجه فرنگی رنده شده استفاده كرد .
4- برای سرخ كردن از ظرف كوچك و گود استفاده شود برای صرفه جویی در روغن و سرعت پخت و شعله اگر كم باشد فلافل شما نیز مغز پخت خواهد شد .

 

آپدیت:

روشی دیگر از طبخ فلافل رو میتونید اینجا ببینید.                                                                    



به شما پیشنهاد میکنیم :





بستنی جادویی


کوکوی سیب زمینی


ته چین مرغ


کشک بادمجان






نظرات شما


هلیا :

سلام الی جون-خسته نباشی
من سایتتو خیلی دوس دارم فقط ی پیشنهاد دارم

کاش عکس از مرحله ب مرحله درست کردنتم بذاری و اینکه بگی دستوری ک میگی مال چند نفره

ممنون

--------------------------------------------------

سلام عزیزم ممنونم

 

شما به ما لطف داری

خانمی این مال دستورات قدیمیه اگه دستورای جدید رو ببینی میبینی که 90 درصد دستورا عکس مراحل رو دارن

منا :

سلام حتما دستور خوب شما رو هم امتحان میکنم منم یه دستور دارم که از کسی گرفتم که ساندویچی دشته اونم عالی دوست داشتین براتون میذارم

 

*************************

 

منا جان خوشحال میشیم دستور ساندویچتون رو برامون بزارید

 
ایمیل یا وب سایت : نام :  
نظر شما :  
ارسال نظر تصویر امنیتی: