مریم بانو


 

مواد لازم برای ژله پایه :
پودر ژله آماده آناناس یا آلوئه ورا  یک بسته (من معمولا" مارک فرمند استفاده میکنم)
بستنی وانیلی ۱ لیوان
مواد لازم برای ژله خرده شیشه ها :
پودر ژله آماده پرتقال و بلوبری و آناناس و آلبالو    هر کدوم یک بسته  ( طعم همه ژله ها با هم خوب می شه، برای درست کردن این ژله بیشتر رنگ مد نظرتون باشه )

طرز تهیه :

* اول می ریم سر وقت پودر ژله آلبالو و اونو با 1 لیوان آبجوش کاملا" حل می کنیم بعد نصف لیوان آب سرد می ریزم ( بخاطر این نصف لیوان استفاده می کنیم که ژله هامون سفت تر باشه و خوب برش بخوره ) و هم می زنیم تا کاملا" یکنواخت بشه بعد ژله رو می ریزیم تو ظرف مورد نظرمون . با ژله های دیگه هم ( بلوبری،آناناس،پرتقال) همینکار رو انجام می دیم و در ظرفهای جدا می ریزیم و می ذاریم سه الی چهار ساعت داخل یخچال تا کاملا ببندن. خودتون باید چک کنین و هر وقت ژله خوب بست اونموقع آماده برش هست ( اگه ژله شل باشه و خوب نبنده موقع برش شکلش خوب نمی شه)

* بعد از اینکه ژله هاتون بست اونارو برش بدین . بدین ترتیب که اول دور تا دور ژله رو با چاقو می بریم بعد ژله رو بصورت مربع برش می دیم( حتما هم لزومی نداره خیلی مربع در بیارید بعضی وقتها نامنظمش هم قشنگه) .
* بعد بصورت نامنظم همه رو توی یه ظرف می ریزیم و می ذاریم یخچال تا ژله پایه رو آماده کنیم (تا جائیکه امکان داشته باشه سعی کنید رنگهای مشابه کنار هم نباشن).
 نکته : به ژله تون تنوع رنگی بدین

* برای قسمت پایه ژله آناناس یا آلوئه ورا رو با یه لیوان آبجوش حل می کنیم بعد یه لیوان بستنی رو بهش اضافه می کنیم (برای اینکه راحت تر مخلوط بشه بهتره بستنی ۱۰ دقیقه بیرون از فریزر مونده باشه)و مرتب هم می زنیم , سعی کنید زیاد هم بزنین چون اگه کمتر هم بزنین بعدا" خط جدایش توی ژله پایه رو می بینین .

 پایه ژله آناناس رنگ کرم به ما می ده و تو این نوع ژله و این نوع برش هر چقدر رنگ پایه روشن تر باشه قشنگتره. پس ژله آلوئه ورا بیشتر توصیه می شه .

ژله پایه نباید بهیچ عنوان گرم باشه چون خرده ژله ها رو تو خودش حل می کنه.
* حالا خرده ژله هایی که تو یخچال گذاشته بودید رو بریزین توی همین مرغ خوری معروف بعد ژله پایه رو بریزین روش و بذارید تو یخچال لااقل تا ۴ ساعت هم سراغش نرید. اگه ژله پایه خوب نبنده شکل ژله تون خیلی خوش نقش ونگار در نمی آد.پس شیطون گولتون نزنه ،بذارید حسابی ببنده .

این دسر هم خوشمزه هست و هم شیک , درست کردنش هم خیلی راحته .

 

 

این هم ژله خرده شیشه ی الی بانو

 

 

 

 



به شما پیشنهاد میکنیم :





کیک آلبالو


منوی آموزش آنلاین کارگاه دی ماه 95


شیرینی رزت دارچینی


کیک رولتی






نظرات شما


م :

واقعا عالي بود بابت سليقه اي که داريد بهتون تبريک ميگم فقط بگيد چطور ژاله رو از قالب جداميکنيد چون ماله من جدا نميشه؟آيا ظرف مخصوصي داره ؟

------------------------------------------

ممنونیم عزیزم

قالب تفلون و آلومینیوم برای ژله بهتره چون وقتی خوستی جداش کنی چند ثانیه میذاریش تو آب جوش راحت در میاد

میتونی سشوارم دورش بگیری

البته اول با چاقو دورشو آزاد کن

میتونی قالب رو چرب هم بکنی

الهام :

به به دستت درد نکنه گلم

******************************

فدات بشم گلم

نل :

واقعا که خوشگل و خوشمزه بود دستت درد نکنه خواهری

******************************************

سلام عزیزم

ممنونم لطف داری

 
ایمیل یا وب سایت : نام :  
نظر شما :  
ارسال نظر تصویر امنیتی: