الی بانو


 

عدس پخته شده =2/5 پیمانه
تخم مرغ= شش عدد
آرد گندم = دو قاشق سوپخوری
سبزی معطر خرد شده= 6 قاشق سوپخوری
نمک و ادویه= به میزان لازم
زعفران=به دلخواه
روغن مایع=به میزان لازم
 
طرز تهیه:
ابتدا عدس را می شوییم و خیس می کنیم. دو ساعت بعد آن را با مقداری نمک می پزیم. بعد از پخته شدن داخل آبکش می ریزیم تا سرد شود، سبزی خردشده را داخل یک ظرف ریخته و عدس، آرد، ادویه و نمک و زعفران را به آن اضافه می کنیم و هم می زنیم. تخم مرغ ها را در ظرفی جداگانه شکسته و با چنگال خوب هم می زنیم و به موادمان افزوده و خوب مخلوط می کنیم . ماهیتابه را روی حرارت ملایم گذاشته و روغن را درون آن می ریزیم، پس از داغ شدن روغن، مواد کوکو را داخل تابه می ریزیم، هنگامی که یک طرف کوکو سرخ شد آن را برش داده و برمی گردانیم تا طرف دیگر آن هم سرخ شود سپس درون یک دیس گذاشته و دور آن را تزئین می کنیم.
گرد گرد هم میتوانید سرخ کنید
عکس از آوا


به شما پیشنهاد میکنیم :





همبرگر


مربا انجیر


اسانس قهوه


انار






نظرات شما


مریم :
سلام،منظور از سبزی معطر دقیقا چیه؟
*************************
سلام
سبزی هایی
متل ترخون..مرزه..گشنیز...جعفری...تره ...پیازچه...
سمانه :

سلام.من یه مقدار آرد عدس دارم میشه باهاش کوکو یا چیز دیگه ای درست کرد؟

****************************

سلام تو کوکو، عدسی ، سوپ ، غذای نی نی و ... میتونی استفاده کنی 

فهیمه :

سلام
خیلی خییلی ممون از سایت خوبتون
ببخشید برای کوکوی عدس بعد از اینکه عدس پخت نباید چرخش کنیم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

-------------------

سلام عزیزم

خواهش میکنم 

نه چرخ کردن نمیخواد