الی بانو


عکس بالا از آوا جان

 مواد لازم :


  • خمیر پیتزا / نصف بسته  (یا 6 عدد خمیر کروسان)
  • سینه مرغ پخته و خرد شده / 1و 2/1 پیمانه
  • سس مایونز /  4/1 پیمانه
  • پنیر موزارلا یا پنیر پیتزا /  2/1 پیمانه
  • ریحان خرد شده / 2 قاشق غذاخوری
  • فلفل دلمه ای خرد شده / مقداری
  • سیر/ 2 حبه
  • نمک و فلفل / به میزان لازم 
     

طرز تهیه :

خمیر را مطابق عكس به 6 قسمت تقسیم کرده

سپس مطابق عكس داخل قالب چرب شده مي چينيم.

مواد مياني را با هم مخلوط كرده و مطابق عكس  روز خمير بريزيد.

لبه های خمیر را مطابق عكس روی مواد قرار می دهیم. روی خمیر را زرده تخم مرغ و زعفران مالیده و کنجد می پاشیم.

حلقه را تا وقتی روی خمیر طلایی شود در طبقه وسط فر 200 درجه قرار می دهیم.

نکته : می توانید به مواد میانی کلم بروکلی خرد شده اضافه کنید. منبع مامی سایت

عکس  خودم

 

رسپی بهترین خمیر پیتزا....http://ashpazkhunemonir.persianblog.ir/post/10
 
آرد ½ 4 لیوان
 
نمک 4/3 1 ق چ
 
خمیر مایه فوری 1 ق چ
 
روغن زیتون ¼ لیوان
 
آب یخ 4/3 1 لیوان
 
آرد سمولینا یا آرد ذرت برای پاشیدن زیر خمیر
 
آردتون باید سرد باشه.آرد و نمک و پودر خمیر مایه فوری  فقط حواستون باشه که باید تازه باشه. یعنی اگه چند سال یه قوطیش رو توی کابینت دارید دیگه توقع نداشته باشید که خمیرتون پف هم بکنه!) رو مخلوط کنید . بعد روغن رو توش بریزید
 
آب باید کاملا سرد و در حد یخ باشه. دستتون رو مرتب توی آب فرو کنید و بعد توی ظرف آرد
 
پنجه تون رو قلابی شکل نگه دارید و دورانی توی آرد بچرخونید. مرتب توی آب بزنید و بعد باز دورانی تکونش بدید. پس قرار نیست که انگشت هاتون رو ببندید یا اینکه ورز بدید. فهمیدید چی شد؟
 
بعد از 2 دقیقه باید به یه همچین فرمی برسید. یعنی تیکه های ریز خمیر. پس باز توجه داشته باشید که ورز نمیدیم ( از کت و کول هم خواهید افتاد! گفتم که از الان واسه بعدتون آمادگی داشته باشید)
 
این تصویری که میبینید مال وقتیه که من دیگه آب رو کامل استفاده کردم. میبینید که دیگه خمیر گلوله میشه.
 
حالا ورز دادن شروع میشه خمیر رو به تخته کار منتقل کنید. با یک دست پایین خمیر رو نگه دارید و با انتهای سینه دست دیگه تون روی خمیر به سمت جلو فشار بدید.
 
پس با انگشتای یک دست خمیر رو نگه میدارید و با کف دست دیگه رو به جلو هلش میدید با انگشت ها تون قلش میدید عقب و باز جمعش میکنید و به همین شکل 5 تا 7 دقیقه ورز میدید. این شیوه صحیح ورز دادنه. تمرین کنید یاد میگیرید. خیلی حال میده!
 
در نهایت بعد از 7 دقیقه به همچین کیفیتی میرسید. کاملا نرم و یکنواخت و لاستیکی و کمی چسبنده.
 
حالا روش رو با روغن زیتون چرب کنید و توی ظرف بزرگی بذارید و روش رو سلفون بکشید و بذارید یه جای کمی گرم. من گذاشتمش توی فر ( فر خاموش منظورمه! نه یه وقت فر رو روشن کنید!)
 
بعد از یک ساعت دو برابر میشه و بعد از 2 ساعت سه برابر. 


به شما پیشنهاد میکنیم :





ترشی جالاپینو


کیک وارونه زردآلو (upside down cake)


سس تارتار


باقلوا






نظرات شما


افسانه :
سلام عزیزم واقعا غذاهات بی نظیره با دیدنش خیلی لذت میبرم ... :-* با افتخار لینکتون کردم عزیزم :-*
************************************
سلام عزیزم محبت داری… ممنونم دوستم
تیکا :

سلام عزیزم

از خمیر پیتزا اماده میشه استفاده کرد؟

----------------------------

سلام دوست عزیز

بله میشه