الی بانو


 

مواد لازمش:
 
هلو:۶ تا
 
نمک:۱ قاشق چ خ
 
هسته هلو رو جدا کنین و با نمک بذارین بپزه و نرم بشه بعد میکسش کنین(لازم نیس پوست بگیرین)و توی سینی پهن کنین و بذارین خشک بشه
 
من لواشکمو مثل نوار بریدم و لوله کردم بعد روش فشار دادم تا پهن بشه


به شما پیشنهاد میکنیم :





کیک کدو سبز


نان روغنی


دمی لوبیا پلو


منوی آموزشی ویژه رمضان در کارگاه آنلاین






نظرات شما


محمد :
سلام فقط هلو و نمک رو توی ماهیتابه بریزم روغنی چیزی نمی خواد
****************
سلام نه چیزی نمیخواد
یسنا :
سلام من میخوام پنج کیلو هلو رو درست کنم باید هسته هاش رو بگیرم بزارم بپزه یا با هسته ؟
***************
سلام
بدون هسته
sanaz :

سلام واسه یک کیلوهلوچقدرنمک لازمه؟

********************************

سلام بستگی به شیرینی یا ترشی هلو داره اول 1 قاشق چای خوری نمک بزن ببین شوریش چطوره بعد میتونی اضافه ترش کنی

من خودم به شخصه با نمک کم دوست دارم اما بعضی ها شور دوست دارن که هم سالم نیست هم طعم هلو رو میگیره

مهسا :

سلام باید بهش زمان پختن آب هم اضافه کنیم؟

********************

سلام خودش آب میندازه آب نمیخواد

اگه آب ننداخت نصف لیوان آب بریزید

نازنین :

سلام ببخشید میخواستم بپرسم چند دقیقه باید رو گاز باشه و بپزه ؟ ممنون

-------------------------------------------

سلام...تا وقتی که له بشه و آبش جمع بشه اما نسوزه

الهه :

سلام و متشكرم از شما ميخواستم بدونم من لواشك رو درست كردم و گذاشتم تو افتاب معمولا چقدر طول ميكشه خشك شه البته يه خورده ضخامتش بيشتر از اين لواشكهاي بيرونه

------------------------------------

2 یا 3 روز عزیزم طول میکشه

 
ایمیل یا وب سایت : نام :  
نظر شما :  
ارسال نظر تصویر امنیتی: