ترشی قارچ به روایت سپیده جون:
 
اول قارچهارو شسته و به صورت درسته بخارپز میکنیم بعد از چند دقیقه انها را از بخار پز بیرون اورده و میزاریم ابش بره و به صورتی که تو عکس دیدی برش میدیم تو شیشه ریخته و اب و نمک و فلفل هم که چشمی اضافه میکنیم یه کم زردچوبه رو با سرکه میجوشونیم و توی شیشه میریزیم.


به شما پیشنهاد میکنیم :





مسقطی


دو نوع سس بشامل


موس مخملی(brown velvet Mousse)


پیتزا املت






نظرات شما


ashpazi :
سلام مرسی عالی بود
***********************************
سلام خواهش میکنم
آشپزخونه افسانه ای :

سلام ممنون عالی بود

*************************

سلام خواهش میکنم عزیزم

 
ایمیل یا وب سایت : نام :  
نظر شما :  
ارسال نظر تصویر امنیتی: