الی بانو


 

مواد لازمش:
 
به:8 عدد
 
شکر:1 کیلو
 
هل:2 تا
 
به رو خرد کردم روش شکر ریختم و واسه 5 ساعت گذاشتم شهد بندازه بعد هل انداختم توش و با حرارت کم تو قابلمه روحی از شب صبح ساعت 11 گذاشتم قرمز و آماده شد خیلی خوب شده خیلیییییییییی


به شما پیشنهاد میکنیم :





کوفته برنجی


کیک پرتقالی


کرفس پلو


پیراشکی با خمیر شف عثمان






نظرات شما


مریم :

ببخشید گلم که اینقدر سوال میکنم عزیزم به رو گذاشتی روگاز ابش خشک نشد بسوزه اخه من یه باردرست کردمب با وجوداینکه روش اب ریختم بازم به نپخت وابش غلیظ میشد منم مجبورمیشدم دوباره اب بریزم

********************************************************

خواهش میکنم گلم،نه نسوخت اصلا هم آب اضافه نکردم هم شکر شهد انداخته بود و هم آبش اندازه بود و زیرشم خیلی ملایم بود

 
ایمیل یا وب سایت : نام :  
نظر شما :  
ارسال نظر تصویر امنیتی: