مواد لازم (برای کرپ):
 
تخم‌مرغ: ٣ عدد
 
شیر: نصف پیمانه
 
آرد: ۵ قاشق غذاخوری
 
نمک: به میزان لازم
 
 
 
مواد لازم (سس گوشتی):
 
گوشت چرخ‌کرده(+سویا)
ذرت ق غ خ
 
رب گوجه‌فرنگی
 
پیاز سرخ‌شده
 
فلفل دلمه ای
 
قارچ
 
سبزی معطر (جعفری و گشنیز)
 
نمک و فلفل
 
پنیر پیتزا
 
اول سس گوشتی رو درست می کنیم
پیاز خرد شده رو یه کوچولو تفت می دیم.
 
گوشت رو بهش اضافه می کنیم. ادویه مخصوصمون رو اضافه می کنیم. (من دارچین + زردچوبه+ فلفل سیاه+آویشن+زیره + نمک ریختم)
یه قاشق رب گوجه اضافه می کنیم تا خوشرنگ بشه.
 
بعد هم قارچ و فلفل دلمه ای خرد شده و ذرت رو اضافه می کنیم. در نهایت هم سبزی معطر رو می ریزیم.و شعله خاموش بشه
 
برای کرپ، همه مواد (شیر + آرد + تخم‌مرغ‌ها + نمک) رو اضافه کنید و با همزن دستی یا برقی هم بزنید تا مایه کاملاً یک دست و بدون گوله باشه. باید به غلظت ماست برسه.من تو نصفش شوید ریختم
 
سفت بودن مایه را به وسیله شیر و شل بودن را به وسیله آرد درست کنید.
 
کف تابه کوچکی را کمی چرب کنید و بذارید روی حرارت تا خوب داغ بشه.
 
از مایه داخل تابه می ریزیم و با یه قاشق طوری مواد رو پخش می کنیم تا مواد کف تابه به یک اندازه پخش بشه با تابه هم میتونین بچرخونین تا پخش بشه باید نازک باشه.
 
هر وقت طلایی شد پشت و رو می کنیم تا اون طرفش هم بپزه و طلایی بشه (تقریباً 2-3 دقیقه کافیه)
 
از سس گوشتی که درست کردیم وسط کرپ می ذارید و کمی پنیر پیتزا روش بریزین دو طرفش رو روی هم می ذاریم تا بسته بشه.
 


به شما پیشنهاد میکنیم :





نات باتر بادام


خورش به آلو


چای به


ژله خرده شیشه






نظرات شما


الما :
خوب ؟؟¡!!عالی بود مممننوننن