الی بانو


 

مواد لازم براي 4 نفر
  روغن مايع: 8 قاشق غذاخوري
  پياز متوسط ساطوري: يك عدد
  سير ساطوري: يك حبه
  گوجه‌فرنگي ساطوري: 400 گرم
  نمك و فلفل: به ميزان لازم
  ريحان: چند ساقه
  ميگو: 400 گرم، پاك كرده
  پاستاي لينگويين: 300 گرم
 
 
روش تهيه
 
1 - پاستا را در 4 ليتر آب جوش كه چهار قاشق غذاخوري نمك و چهار قاشق غذاخوري روغن به آن اضافه كرده‌ايد، 15 دقيقه بجوشانيد تا مغزپخت شود.
 
2 - سه قاشق غذاخوري روغن را در يك قابلمه داغ كرده و پياز را 4، 5 دقيقه روي شعله متوسط تفت دهيد تا نرم شود.
 
3 - سير و گوجه‌فرنگي را اضافه كرده و حدود 30 دقيقه آن را بپزيد (در صورت نياز يك‌دوم پيمانه آب‌جوش به سس اضافه كنيد تا ته نگيرد)، سپس سس را از صافي رد كرده و نمك و فلفل آن را بيافزاييد.
 
4 - روغن باقي‌مانده را در يك تابه روي شعله متوسط داغ كرده و ميگوها را 4 دقيقه در آن تفت دهيد و كمي نمك و فلفل سياه به آن بزنيد، سپس سس را به آن اضافه كرده و پس از اينكه به جوش آمد، پاستا را در يك ظرف كشيده و سس را روي آن بريزيد. غذا را با برگ ریحان تزئین کنید


به شما پیشنهاد میکنیم :





پنکیک با کسترد


فرنچ تست


بستنی


کیک فنجونی نسکافه ای






نظرات شما


nilofar :

بسیار از سایتتون استفاده کردم مرسییییی

--------------------------------------

ممنونم عزیزم

 
ایمیل یا وب سایت : نام :  
نظر شما :  
ارسال نظر تصویر امنیتی: