آرد=4 قاشق غذاخوري
شكر=4 قاشق غذاخوري
پودر كاكائو=2 قاشق غذاخوري
تخم مرغ=1 عدد
شير=5 قاشق غذاخوري
روغن=3 قاشق غذاخوري
بيكينگ پودر=1 قاشق چايخوري

طرز تهيه:
1. آرد،شكر، بيكينگ پودر و پودر كاكائو را با هم مخلوط كنيد.
2. تخم مرغ را به مواد اضافه كرده با چنگال هم بزنيد.
3. شير و روغن را به مواد اضافه كرده هم بزنيد تا زمانيكه مواد خوب با هم مخلوط شود.
4. فنجان ها را درون یک قابلمه بچینید و در داخل قابلمه آب بریزید تا حدی که ارتفاع آب تا نصف بلندی فنجانها باشد.
4- قابلمه را روی شعله اجاق گاز با حرارت ملایم قرار دهید تا آب داخل قابلمه به نقطه جوش برسد( بدون در ) . بعد از اینکه به جوش آمد ، دور در قابلمه را با یک دستمال ( دمکنی ) بپوشانید. شعله اجاق را کم کنید و 15 دقیقه زمان برای پخت زمان دهید.
و سپس از روی حرارت بردارید ، بدون اینکه در قابلمه را بلند کنید، 10 دقیقه به همین حالت کیکها را استراحت دهید.
بعد از 10 دقیقه استراحت میتوانید در قابلمه را برداشته ، و کیکها را از داخل فنجانها در آورید و یا همانطور با فنجان سرو کنید.

 

با این مقدار مواد حدود 4 تا فنجون کیک درست میکنید. راستی تا یک سوم فنجون رو مایع کیک بریزید

 

این کیک جز اون دسته از کیکهایی که دخترم عاشقشه. در نتیجه هفته ای سه تا چهار بار درستش میکنم. یه عصرونه مقوی و خوشمزه برای خودتون و کوچولوهاتون

 

 

 

کیک فنجانی کار مامان فی فی عزیز



به شما پیشنهاد میکنیم :





کاپ کیک نارگیلی


کیک پای سیب کلاسیک


سالاد جوانه ماش


کیک فنجونی با مغز شکلاتی






نظرات شما


نرگس :
سلام ، میشه قالب سیلیکونی رو هم توی آب جوش بذاریم؟ بجای ظروف شیشه ای ؟؟؟
**********************
سلام امتحان نکردم و تجربه ای ندارم
ستاره :
باتشکر ببخشید میگم من قاشق غذا خوری وانیل و یه قاشق غذا خوری پودر امارتین (به جای کاکائو) استفاده کردم کردم مشکلی نداره؟
زهرا :
سلام
این کیک و درست کردیم
فقط به جای اینکه سه چهارتا فنجون و پر کنیم توی یه کاسه نشکن ریختیم و خیلی خشمزه و بهتر شد
************************
سلام خیلی هم خوب
نوش جان
Nafas :
من با پودر کیک آماده درست کردم عالی شد ولی موادی ک گفتین رو امتحان کردم خام در اومد چرا؟؟؟
***********************************************
تو پخت نکات رو رعایت نکردین که خام شده
تينا :
سلام باتشكر از سايت بسيار خوبتون. جايي خوندم نوشته بود وقتي آب جوش اومد فنجان ها را داخل قابلمه بزاريد. شما ولي از ابتدا با فنجان ها قابلمه رو گذاشتيد روي گاز ديگه درسته؟؟؟ براي پنج نفر اين مقدار مواد كافيه؟؟
خيلي ممنون از اينكه كلي سايتتون به آشپزيم كمك كرده
*****************************************************************
سلام ممنونم از لطفتون....
من از ابتدا فنجانها رو داخل آب میذارم چون تو پخت تاثیر داره
برای سه نفر کافیه
مهسا :
GOOOOOOD LOCK
مهسا :
GOOOOOOD LOCK
azi :
میشه به جای کاکائو از قهوه استفاده کرد
-***************
بله عزیزم نسکافه فوری خوبه
البته مقدار کمتری باید استفاده کنید و با شیر مخلوطش کنید
و آرد رو باید بیشتر کنید
نوشین :
سلام . من تمام نکات رو رعایت میکنم . اما زیر کیک ها خیس و نم داره باید چکار کنم
***************
سلام این نشون میده مقدار آب که داخل قابلمه میریزید زیاده
یا اینکه زمان خنک شدن کیکتون زیاده و آب از دمکنی داخل کیک میچکه
سمن :
سلام ممنون عالی بود فقط اگه بخواهیم پرتقالی درست کنیم چه تغییری باید بدیم؟
********************************
سلام خواهش میکنم
از رنده پوست پرتقال استفاده کنید و شیر رو با آب پرتقال جایگزین کنید
لیلا :
سلام خانمی،ممنون بابت دستور خوبتون.
من درست کردم،ولی کیکش نمدار و خیس شد،همه مواد هم ، قاشق سر صاف ریختم ،میخواستم ببینم علتش چی بوده؟
بعد در مورد زمانش، همون ۱۵دقیقه کافیه،یا باید بیشتر باشه.
********************

سلام خواهش میکنم
ممکنه عرق در قابلمه داخلش ریخته باشه
یا آب بهش نفوذ کرده باشه
و یا ممکنه اندازه ی مواد رو و نکته های دیگه رو رعایت نکرده باشید
اول باید فنجانها رو که از مایه فقط تا نصفش ریختید داخل قابلمه بذاذید
و تا نصف فنجانها آب بریزید
و بذارید روی شعله ی بزرگ و با در بازقابلمه بذارید با شعله متوسط آب بجوشه
بعد زیرش رو کم کرده و در قابلمه رو با دمکنی بذارید و 15 دقیقه زمان بدید بعد خاموش کرده و بعد از ده دقیقه درش رو باز کنید اگه بیشتر بشه این زمان کیک با عرق دمکنی خیس میشه
کمترم بشه پفش کم میشه
لیلا :
سلام
میشه به جای شیر، آب ریخت؟؟؟
********
سلام بله میشه.ولی آبمیوه هم خوبه
من :
سلام فنجونامون باید حتما نشکن باشن یا فرقی نمیکنه .اخه من نمیدونم از چ فنجونایی باید استفاده کنم
(ممنونم از همتون)
***********************
سلام بله باید حتما نشکن باشن
فنجونای خارجی همه نشکن هستن
عسل بانو :
با سلام خسته نباشید
خیلی دستور خوبیه منم چند بار امتحان کردم مرسی از شما
الهه :
سلام.وقتی که مواد رو داخل فنجون ریختیم میذاریم تو قابلمه،بعد آب میریزیم؟یا اول آب باید جوش بیاد بعد فنجونا رو بذاریم؟
************************************
سلام
فنجونا رو که از مایه ی کیک ریختی میذاری تو قابلمه
وتو قابلمه آب هم میریزی و میذاری با در باز آب جوش بیاد بعد در قابلمه رو با دمکنی میبندی و با شعله ی ملایم میذاری 15 دقیقه کیک بپزه
بعد شعله خاموش و ده دقیقه اول صبر میکنی بعد در قابلمه رو باز میکنی
مهرناز :
عاللللیییی بود
زهرا :
من طعم و بافت این کیک رو خیلی دوست دارم.به نظرتون میشه این کیک رو تو قالب بزرگتر تو فر درست کرد
********************************************
سلام نوش جان
بله میشه
رويا :
ببخشيد ميشه از موادرنگى هم استفاده کرد تا کاپ کيکمون رنگى بشه خراب نميشن ؟
*****************************
سلام
بله میشه
فقط پودر کاکائو رو حذف کردین بجاش آرد بریزید
سارینا :
میشه بجای پودر کاکائو از وانیل استفاده کرد
***********************
بله میشه
به اندازه ای که پودر کاکائو رو کم کردید آرد اضافه کنید
هما :
سلام.خسته نباشید.سه تا سوال داشتم
۱. نمیشه از پودر کیک آماده استفاده کرد؟
۲. نمیشه بجای فنجون قالب کیک یزدی که فلزیست گذاشت؟
۳.کاسه آرکوپال بذارم نمیشکنه
**************************************
سلام
نه پودر کیک نمیشه
قالب کیک یزدی هم نمیشه
اما فنجان ارکوپال اگه نشکن هست بله میشه
ترنم :
سلام ، میشه زود جوابمو بدین آخه فردا تولدمه میخوام این کیکو درست کنم
میشه موادشو چند برابر کرد بعد تو ظرف آلمینیومی (همون قالب هایی که تو فر میزاریم) درستش کرد؟ یعنی بجای چینی و بلور همه موادمو بریزم تو یه ظرف بزرگ آلمینیومی بعد بزارم تو قابلمه؟
ممنون میشم جواب بدین سریع
مرسییییییییییییییییییییی
****************************************************
سلام والله بعید میدونم خوب بشه
کیک قابلمه ای رو درست کنید خیلی بهترهhttp://chefartist.ir/showpages118.html
sara :
واقعا عالی بود من واسه سومین بار امتحان کردم دستورتونو هردفعه بهتر از دفعه قبل شد...سایتتون فوق العادس ...خسته نباشید..
********************************************
نوش جانتون دوستم
سحر :
مرسی
ظاهرش عالی شد ولی مزه آرد خام میداد
چکار کنم?دلیلش چیه?
بجای فنجون میشه داخل قابلمه هم درست کرد?
لطف کنید جواب سوالم رو تو یاهو بدید
مرسی
********************************
خواهش میکنم
نباید این مزه رو بده باید دید مشکل کارتون چی بوده
وانیل و پودر کاکائو نمیذاره مزه آرد بده
بله داخل قابلمه هم میشه
زهره :
یه سوال اگه یه مقدار اب بره تو کیک چطور؟؟؟
و چرا کیک تپلی پف کرده؟؟؟
*******************************************
آب بره خراب میشه
هیوا :
سلام
ببخشید میشه تو ظروف چینی هم این کیک رو درست کرد؟چون من تو ارکوپال امتحان کردم فقط
*********************************************
سلام اگه نشکن باشه جنسش مهم نیست من تو چینی و بلور هم درست کردم
مهم اینه که نشکن باشه
عسل :
خیلی خوبه من چند بار درست کردم ممنون از توضیحاتون
فقط چیکار کنم که به ته ظرف نچسبه و قالبی در بیاد
ممنون میشم پاسخ بدید
******************************************
خواهش میکنم و نوش جان
اگه جنس قابلمه خوب باشه و خراب نشده باشه اصلا نمیچسبه
شما خوب چربش کنید
mahtab :
من درست کردم ولی پف نکرده چرا ؟
***************
حتما نکات پخت رو رعایت نکردید
نیمچه شف مریم :
سلام
واقعا ممنونم کیک فوق العاده خوشمزه و ساده ای بود
دستورشو به مامانم هم دادم خیلی هم کم هزینه هست
من موادشو دو برابر کردم و با اجازه شف عزیز به جای پودر کاکائو از کنجد و پودر نارگیل برای نصفش استفاده کردم آخه همسرم از کیکای شکلاتی بدش میاد میگه چرا سیاهه؟! ولی واسه خودم کاکائو ریختم
یکیشم دورنگ درست کردم
همشون عالی بودن
خیلی ممنونم
اگه بلد بودم عکسشو میفرستادم

†*********

سلام. نوش جان عزیزم. خوشحال که دستورات براتون مفیده
مونا :
سلام واقعا عالی شد مرسی از اموزش خوبتون
*****************
سلام عزیزم خواهش میکنم… نوش جان
هانی :

عزیزم عالی شد پسرم هم خیلی خوشش اومد ممنون .❤

***************************

نوش جان

روژین :

عالی بود. ممنون

*****************************

خواهش میکنم نوش جان

 

پریا :

من و شوهرم ام هرشب درست میکنیم ولی یه شب درمیون خراب میشه ولی ناامید نمیشیم و همچنان ادامه میدیم
اگه به جای شیر ماست بزنیم چطور میشه ؟

*********************************

حتما نکات رو رعایت نمیکنید عزیزم...با ماست هم میتونید امتحان کنید...در هر صورت با تجربه درست میشه و البته رعایت همه ی نکات

درسا :

مرسی خانوم باسلیقه.منم امشب درست میکنم امیدوارم خوب از آب در بیاد و یه پزی پیش همکارام بدم

***************************************

خواهش میکنم...انشاالله عالی میشه

سحر :

عالییی بود عزیززم ممنون

*************************************

خواهش میکنم عزیزم

مامان امیر :

سلام
دستتون درد نکنه برا دختر و پسرم درست کردم خیلی خوب شد

***********************************

سلام خواهش میکنم نوش جان

مژگان :

من این کیکی رو درست کردم ،فوق العاده شد ،ممنوونم

*****************

خواهش میکنم عزیزم نوش جان

behi :

توی فنجون های معمولی که برای چایی استفاده میشه درست کرد?نمیکنه؟?

************************************

اگه نشکن باشه اشکالی نداره...یعنی جنس مرغوب

الهام :

ی سوال داشتم خانمی
من درست کردم ولی از فنجان جدا نمیشد همه موارد دستور رو هم رعایت کردم خوب پف کرد ولی فقط از فنجان جدا نشد خواستم دلیلشو بهم بگین ممنون
اگه امکانش هست به ایمیلم بفرستین ممنون

***************************************************

سلام عزیزم...احتمالا مشکل از موادت بوده مثلا شاید مایه کیک شل بوده یا خوب نپخته چون قاعدتا نباید به لیوان بچسبه...شاید شکر مایه کیک زیاد بود

چون شکر هم باعث این اتفاق میشه...برای احتیاط دیواره لیوان کمی چرب کرده و پودر کاکائو بپاش ...

مهتا :

سلام ببخشید یک سئوال داشتم من وقتی داشتم این کیک رو درست می کردم فنجونم توی آب شکست چی کار کنم.

*************************************************************

سلام عزیزم خیلی باید دقت کنید لیوان حتما باید نشکن و از جنس مناسب باشه

فرشته :

سلام من دو بار درست کردم اما پف نکرد چکار کنم

******************************

سلام دوست عزیز...مطمئنن نکات پخت کیک رو خوب رعایت نکردید

پرنیا :

ممنون خعلی عالی و خوشمزه شد.

**********************************

خواهش میکنم عزیزم نوش جان

ملیحه :

سلام، من این کیکو دو بار درست کردم، اما هر دو بار پف نکرد، خواهش میکنم کمکم کنید، اشکال کار کجاست؟ ممنون میشم اگه به ایمیلم جواب بدی

*******************************************

سلام حتما نکات پختش رو خوب رعایت نکردید

 

εїз خــانومـیــ ـ ـ ـ ✿◠‿◠ :
سلام دوست عزیز
مرسی خیلی وقته میخواستم طرز تهیه اش رو یاد بگیرم
راستی یه سوال من دوستم اول فنجونا رو میذاره تو آب ومیذاره روی گاز بدون در تا آب جوش بیاد بعد که جوش اومد توی فنجونا رو با مایع پر میکنه و میذاره تا بپزه با دمکن.فرقی هم میکنه ؟؟؟
اگه امکانش هست بیا وبلاگم جوابمو بده خانومی ، مرسی
sadaf :

خیلی خوب بود عزیزم

-------------------

heart

آرا :

الی جون روغنت مخصوص قنادیه یا روغن مایع معمولی؟بعدش میشه بهم بگی چطوری مثل کیک قنادی کیکهای منم لطیفتر بشه و دیرتر خشک بشه؟اونه بافتشون چرب و مرطوبه

------------------------------------------

عزیزم روغن مایع معمولی هست

عزیزم اگه نکات پخت کیک رو کامل رعایت کنی حتما کیک هات خوب میشه

یکی از اونا الک کردن آرد و بیکینگ پودره و دومی اینه که مواد باید همدمای محیط باشن و سرد نباشن

بقیه نکات رو اینجا بخون: http://chefartist.ir/showpages579.html

http://chefartist.ir/showpages633.html

http://chefartist.ir/showpages823.html

 

zizi :
سلام اولین باره میام سایتتون ....به نظر عالی اومد..هنوز درست نکردم .ولی تصمیم کبری گرفتم گه درست کنم......
فروغ :

همین الان درست کردم ولی بجای کاکائو بهش هل و زعفرون و گلاب زدم. خیلی خوب شد . دستت درد نکنه خانوم

------------------------------------------

نوش جون عزیزم

به به با هل و گلاب عالیه

زیبا :

سلام.میخواستم بپرسم اگه نخوایم کاکایویی باشه چه تغییری در اندازه مواد باید بدیم.ممنون

 

------------------------------------------

 

سلام بجاش باید آرد و وانیل اضافه کنی، 2 قاشق آرد و 1/3 ق چ وانیل

سمانه :

پختم عالی شد.دست گلت درد نکنه

----------------------------------------

خواهش میکنم عزیزم...نوش جان

آزی :

من چند بار درست کردم خوب شده,فقط بار اول روی کیک تپلی شد و اومد بالا ولی دفه های دیگه سرش صاف شد چرا؟

ی سوال دیگه اینکه در مرحله اول که در قابلمه رو نمیزاریم شعله کم باشه یا زیاد؟

---------------------------------------------

عزیزم حتما توی پخت و اندازه مواد کارت اشکال داشته

در مرحله اول که در قابلمه بازه باید شعله متوسط رو به زیاد باشه

 

سحر :

سلام.خیلی جالب بود حتما امروز درست میکنم

----------------------

انشاالله خوشتون بیاد

عاطفه :

الی جون میشه یه خامه خیلی خوشمزه واسه کیکام بم یاد بدی خانمی؟ من و شوهریم خیلی طعم خامه کیکای بیرونو دوست داریم ... چی کار کنم مثل مال اونا بشه؟ میشه با موز و گردو خامه رو میکس کرد یا موز و گردو فقط باید روی خامه بین کیک باشه؟ منظورم اینه که موز له شده و گردو خرد شده رو به خامه زده شده اضافه کنی بعد قاطیش کنی و واسه کیک یا دسرت استفاده کنی؟خوب میشه ؟ احساس میکنم طعم موز اینجوری میره به خرد خامه......مرسی ... میبوسمت

-------------------------------------------------

عزیزم کیک های بیرون بخاطر اینکه کیک چندساعتی تو یخچال میمونه تا بفروش برسه طعم های به خورد هم میرن

در ضمن از موز یا گردو فقط بین کیک استفاده میکنن چون اگه تو خامه بزنی چون موز سیاه میشه خامه بد رنگ میشه

میتونی توی خامه اسانس موز بریزی 

عاطفه :

سلام عزیزم من درست کردم عالی عالی عالی شد....ممنونم فقط یه راهنمایی ازتون میخوام....میخوام واسه مهمونام درست کنم ولی دوست دارم مثل کاپ کیک روشو با خامه قنادی تریین کنم...یا مثل کیک از وسط برش بدم بینشو خامه زده شده و موز و گردو بذارم...خوب میشه؟ میشه بهم ایده بدید؟کدومش بهتر میشه؟

---------------------------------------

سلام دوست عزیز

نوش جان

بله میتونی خامه بزنی هیچ مشکلی نیست

اینجا ایده گذاشتیم:http://chefartist.ir/showpages.aspx?tid=625

http://chefartist.ir/showpages.aspx?tid=769

سونیا :

میشه ببرم مدرسه دخترم؟ وا نمیره؟

----------------------

تو یه ظرف دربسته بذار ععزیزم مشکلی نیست

سعیده :

سلام عزیزم میگم با همزن بزنیم یا چنگال؟

--------------------------

سلام عزیزم

فرقی نداره با هردوش میشه با قاشق یا همزن دستی هم میشه

مهسا :

سلام مرسي از سايت عالي تون من تازه اين سايت رو پيدا كردم
ميخواستم بپرسم چه آردى بايد باشه من تا حالا كيك نپختم :)

-------------------------------

سلا عزیزم خواهش میکنم

ممنون از لطفتون

عزیزم باید آرد سفید قنادی بخری که سوپرمارکت ها و لوازم قنادی ها دارن

فرزانه :

وای مرسیییییییییییی خیلی خوشمزه بود از کیکهای تو فر هم بهتر میشه

--------------------------------------------------

نوش جان عزیزم

مريم :

ميشه بگيداگه ظرف شيشه کريستال دودي باشه چقدر زمان لازمه؟

----------------------------------------

عزیزم چه فرقی داره اگه دودی باشه؟؟؟همونه باز

مريم :

سلام عزيزم عالي بودراستي ميشه بگيد اگه توي ليوان نباشه بزاريم توي يه کاسه بزرگ شيشه درست ميشه ؟زمانش تغير ميکنه؟

---------------------------------

سلام عزیزم

بله اگه ظرفتون چند برابر باشه زمان تغییر میکنه

ریحانه :

سلام
من این کیک رو درست کردم ولی خیلی خوب نشد چند تا سوال داشتم
مقدار مواد که با قاشق غذاخوری گفتید حتما سرصاف باشه؟ من سرصاف درست کردم به نظرم خیلی بوی تخم مرغ می داد ؟
مقدار مواد به 4 فنجون نرسید فقط 2 تا فنجون شد؟
کیک هم پوک نشد کشدار شد؟
اگه راهنماییم کنید ممنون می شم

 

*******************

 

من آرد رو سرصاف نمیریزم

بستگی به حجم فنجونت داره. برای من معمولا سه تا میشه

اتفاقا کیکش پوک میشه. به نظرم یکبار دیگه درست کن تا قلقش دستت بیاد

طلا :

سلام ممنون بابت راهنماییت بهتر از دفعه قبل شد .من فر ندارم مایکرویو دارم اگه میشه چند تاکیک که با اینطوری بتونم درست کنم آموزش بدی ممنون میشم .وبلاگت خیلی مفید و کاربردی هستش ژله رولی رو هم درست کردم خیلی خوب شد .

 

***************

 

خواهش میکنم عزیزم

حتما

طلا :

چرا من درست میکنم زیاد پوک نمیشه ؟ مال شماها به نظر پوک می یاد همه چی رو هم طبق اندازه میریزم

 

***********

 

مواد رو خوب با هم مخلوط میکنی؟ روی تایمش هم خیلی دقیق باش من معمولا 12 دقیقه برمیدارم چون بیشتر باشه سفت میشه

نیلوفر :

من این و درست کردم. خیلیییییییی لذیذ بود. مهمونهام هم خیلی خوششون اومده بود

 

****************

 

نوش جان

zohre :

کیکش خیلی نمدار و خیس نمیشه؟

**************************************

سلام عزیزم نه اگه همه جی رو رعایت کنی عالی و بدون مشکل میشه

نیلوفر :

الی جون و مریم جون خیلی سایتتون خوب بود. ممنون.

*************************************

مرسی عزیزم امیدوارمون کردی

الهام :
عالیه دوست عزیزم