الی بانو


یک دستور عالی برای شیرینی نخودچی : 
 
آرد نخودچی مرغوب       500 گرم ( لوازم قنادی ها معمولاَ 2 یا 3 نوع آرد   دارند بفرمائید بهترینش را به شما بدهند ). 
 
آرد گندم              3 قاشق غذاخوری سر پر از آرد نخودچی برداشته به جای آن 3 قاشق غذاخوری آرد گندم اضافه نمائید . 
 
پودر قند 175 گرم. 
 
روغن جامد آب کرده 175 گرم ( لادن یا جهان توصیه ی من است ) . 
 
هل سائیده شده یک قاشق چای خوری و یا وانیل به میزان یک سوم قاشق چای خوری 
 
طرز تهیه : 
 
 
آردها را با هم الک کنید و پودر قند و هل را هم به آنها اضافه کرده روغن آب کرده را رویش ریخته خمیر را ورز دهید تا به هم بچسبد . 
 
این خمیر استراحت نمی خواهد . 
 
*** اندازه ها کاملاَ دقیق است . اصلاَ روغن اضافی به کار نبرید . 
 
 
 خمير را به قطر 1 cm باز مي كنيم و قالب مي زنيم . (قالب سنتي اين شيريني ، قالب 4 پر است) . داخل سيني كاغذ روغني مي اندازيم
 
...... لازم نيست چرب كنيم 
 
پنجره وسط .............. 20 تا 15 دقيقه ............ 150درجه 
 
3 - 4 ساعت بعد از پخت در سيني بماند چون پودر مي شود 
 
روغن قنادي باعث مي شود تا بعد از سرد شدن ، كمتر پودر شود 

 

 

 

 

این شیرینی تا مدتها در فریزر و یخچال قابل نگهداریه

 



به شما پیشنهاد میکنیم :





سوپ جو کلاسیک


چیز کوکی گردو و اوریو


کیک شیر عسلی(کوئیک میکس)


سوپ قارچ






نظرات شما


سعیده :
سلام ممنون از سایت خوبتون غذاهاتون عالین و همینکه اونارو خودتون درست میکنید و امتحان شده س خیلی خوبه. :)
راستی من شنیدم به جای روغن جامد میشه از کره هم استفاده کرد.
ولی مشکل من اینجا نیست. 2تا سوال دارم. یکی اینکه میتونم به جای پودر قند از شکر استفاده کنم؟ دوم اینکه ارد گندم منظور ارد سفیده یا همون اردایی که از نونوایی میخریم؟

*********************

بجای پودر قند میتونید پودر شکر استفاده کنید
بجای روغن کره استفاده نکنید
و آرد گندم آرد سفید هستش. آرد کامل هم میتونه باشه اما با آرد سفید خوب در میاد و لطیف تر میشه
saeede :
Salam in meghdar mavad chand ta shirini misddeh?age bekham kam dorost konam mavad ro nesf konam?
*********************
سلام
تعدادش کم نمیشه باید با نصف مواد درست کنید
مهدیه :

سلام یک سوال داشتم برای شیرینی نخودی می توان از روغن مایع هم استفاده کرد یا خیر ؟

*********************************

سلام...نه به هیچ عنوان...فقط روغن جامد یا روغن صاف