دستور این شیرینی خوشمزه رو از وبلاگ نسیم بانو گرفتم:

مواد لازم:
آرد   ۱۲۵ گرم
کره  ۱۱۵ گرم
پودر شکر  ۵۵ گرم
پودر کاکائو  ۱ قاشق غذاخوری
وانیل  ۱/۴ قاشق چایخوری
شکلات آب شده  مقداری
پودر پسته  مقداری
کره رو باید از نیم ساعت قبل از یخچال در بیاریم تا به دمای محیط برسه و نرم بشه. کره نرم و پودر شکر رو حسابی هم میزنیم تا حالت کرمی و روشن پیدا کنه. آرد و وانیل رو اضافه میکنیم و هم میزنیم. پودر کاکائو رو هم اضافه میکنیم و هم میزنیم. یک خمیری بدست میاد. خمیر رو داخل ماسوره میریزیم و داخل سینی فر با فاصله میریزیم. من از ماسوره استفاده نکردم و شیرینیهام کمی بزرگ شدن اما با ماسوره کوچکتر و یکدست تر میشه. اگه میخواهید کوچیک تر باشه از ماسوره استفاده کنید. سینی رو داخل فر میگذاریم که از قبل با دمای 180 درجه گرم کردیم. به مدت ۱۵ دقیقه میگذاریم تا شیرینی ها بپزن. از فر خارج میکنیم و میگذاریم تا خنک بشن.
شکلات هامون رو به روش بن ماری آب میکنیم. وقتی شیرینیها خنک شدند دو سرشون رو داخل شکلات مایع میزنیم و روشون پودر پسته میپاشیم و میگذاریم تا شکلات ها خودشون رو بگیرن. چند دقیقه داخل یخچال بگذریم حسابی خودشون رو میگیرن.
میشه از شکلات سفید هم واسه دو سرشون استفاده کرد و یا داخل خمیر شیرینی کاکائو نریخت و از شکلات قهوه ای استفاده کرد.
خیلی خوشمزه هست. و از اون شیرینی هایی هست که مدت ماندگاریش طولانی هست.
امیدوارم درست کنید و خوشتون بیاد.



به شما پیشنهاد میکنیم :





ترایفل کدوحلوایی و بادام کاراملی


کیک قابلمه ای عالی


چیز کیک شکلاتی


سوپ شوید با قلقلی(کودکانه)






نظرات شما


سارا :

ببخشید درجه به فارنهایته؟سانتی گرادش چقدره؟
کلا تو رسپی هاتو درجه ها به سانتی گراد هست یا فارنهایت؟

************************

عزیزم 99 درصد دستورات به سانتیگراد هست

350 درجه مساوی با 180 درجه سانتیگراد هست

سحر :
اینم حتما" خوشمزه ست