((دستور این شیرینی رو از مامی سایت برداشتم. چون از این شیرینی خیلی تعریف شده فکر کردم گزینه مناسبی هست برای شیرینی عید. حالا خودم هم درستش میکنم و عکسش رو میزارم))

 

شیرینی نعلی یک شیرینی واقعاً ترد و خوشمزه س و بهتون این اطمینان رو میدم که از پختش پشیمون نخواهید شد!



مواد لازم:
آرد.............2 پیمانه
کره..............یک پیمانه
پودر بادام ..............2 ق غ
پودر قند...............1/2 پیمانه
زرده تخم مرغ............2 عدد
وانیل یا رنده ی پوست پرتقال..............به میزان لازم

روش تهیه:
ابتدا کره و پودر قند رو با همزن میزنیم تا سفید و یکدست شوند



سپس زرده و وانیل و یا رنده ی پوست پرتقال رو اضافه کرده و هم میزنیم



بعد پودر بادام



و در نهایت آرد را روی مواد الک میکنیم


مواد را با هم مخلوط کرد و به کمک دست کمی ورز می دهیم
این خمیر به دلیل وجود کره نیاز به ورز زیادی ندارد چون به روغن میفتد و شیرینی ها وقتی در فر قرار میگیرند شکل خودشون رو از دست خواهند داد

روی سطح کار رو کمی آرد می پاشیم و کمی از خمیر برداشته و به صورت لوله در می آوریم



و سپس به اندازه ی دلخواه برش داده و به شکل نعل در می آوریم



و درون سینی فر قرار می دهیم



بعد از پخت این شیرینی کمی پف خواهد کرد



این خمیر قابلیت داره تا به اشکال مختلف در بیاد
مثلا میتونید خمیر رو باز کنید و اونو قالب بزنید
فقط باید روی خمیر رو نایلون بکشید و بعد به کمک وردنه خمیر رو باز کنید





دمای فر.............150 سانتیگراد                زمان پخت............20 دقیقه(در فرهای مختلف این دما متفاوته)

بعد از پخت و خنک شدن نیمی از شیرینی ها رو در شکلات ذوب شده فرو کرده و کمی پودر پسته برای تزئین نهایی روی اونا بپاشید







چون میخواستم شیرینی کمی تیره تر باشه از دو قاشق سوپخوری گلدن سیروپ استفاده کردم



روش تهیه ی گلدن سیروپ رو در اینجا گذاشتم

dessert/topic5274-40.html#p853835

یک نکته: برای اینکه شیرینی زیاد طعم کره نداشته باشه 1/2 پیمانه کره و 1/2 پیمانه روغن قنادی استفاده کردم



به شما پیشنهاد میکنیم :





گل در چمن


کلم بروکلی پلو


کیک حلوا


حلوا آرد گندم






نظرات شما


پگاه :
سلام ...من پودر بادام هر لوازم قنادی رفتم نداشتن..میتونم بدون پودر بادام درست کنم یا چیز دیگه ای بجاش جایگزین کرد؟

*********************************************************

سلام خودتون درست کنید
فهیمه :
سلام شیرینی من حالت نگرفت چیکار کنم آرد هم به اندازه ریختم ورز هم ۵ دقیقه دادم
*****************************************

سلام اصلا به متن دقت نکردید انقد خمیرو ورز دادین که به روغن افتاده و خراب شده
در ضمن ممکنه میزان آرد رو درست نریخته باشید

این نکته ی این کوکی هست:

این خمیر به دلیل وجود کره نیاز به ورز زیادی ندارد چون به روغن میفتد و شیرینی ها وقتی در فر قرار میگیرند شکل خودشون رو از دست خواهند داد
آردها با هم متفاوتن ممکنه شما بیشتر ارد میخواستید
و اینکه میتونید تو یخچال بذاریدش مشکلی نیست
دوربین مداربسته :
لایک دارین ممنونم
گلبرگ :
میشه بجای کره از روغن قنادی استفاده کرد
********************************************
بله هم از روغن قنادی و هم از مارگارین بجای کره میشه استفاده کرد
نفیسه :

سلام. من دقیقا عین همین دستور عمل کردم (کره و روغن جامد قنادی )اما خمیرم خیلی خشک شد و اصلا نتونستم بهش شکل بدم.حالا باید چیکار کنم ؟

*********************************

 

حتما زیاد ورز داده شده که خراب شده و یا یکی از مواد زیاد یا کم بوده ( مثل آرد به نسبت کره یا روغن)

زهره :

سلام یک دوم پیمانه کره + یک دوم پیمانه روغن (حال روغن باید جامد باشد یا مایع؟؟؟
ممنون ازراهنماییتون

--------------------------------------------------------

سلام

روغن قنادی جامد هست عزیزم