مریم بانو


حتی نوشتن در مورد این غذای لذیذ و خوشمزه کار لذت بخشیه چه برسه به خوردنش. یعنی رسما عاشقشم

مواد لازم:

گوشت چرخ کرده      یک پیمانه

قارچ                      دو پیمانه خرد شده

پیاز                       دو عدد

پنیر پیتزا                 

نمک و فلفل و اویشن

برای این مقدار مواد باید از نصف بسته لازانیا استفاده کنید. اول پیاز رو خلالی میکنید و تفتش میدید. گوشت چرخ کرده رو هم اضافه میکنید و تفت میدید و بعد قارچ. اب قارچ که کشیده شد اندازه نصف قاشق رب هم اضافه میکنید. و نمک و فلفل و آویشن    

همینطور که مشغول درست کردن مواد هستید یه قابلمه آب بزارید رو اجاق تا بجوشه. یکم روغن و زردچوبه بهش اضافه کنید وقتی جوش اومد ورقهای لازانیا رو بریزید توش. حدود ده دقیقه ای زمان میبره تا لازانیا نرم بشه بعدش ابکش کنید.

ظرف مورد نظرتون رو چرب کنید. یه ردیف لازانیا بچنید روش. کمی سس مایونز بمالید روی لازانیها و یکم هم پنیر پیتزا بریزید. از مواد گوشتی روش بریزید و بعد دوباره پنیر پیتزا . دوباره ورق لازانیا،سس مایونز،پنیر پیتزا،مواد گوشتی،پنیر پیتزا

حالا هر چند ردیف که میخواید درستش کنید.فقط ردیف اخر رو باید با پنیر پیتزا کامل بپوشوید. بزارید تو طبقه وسط فر با حرارت 200 درجه. فکر کنم یک ربعی زمان ببره تا پنیر آب بشه. بعد گریل رو روشن کنید تا روش هم برشته بشه. البته اگه فر ندارید میتونید روی اجاق گاز هم بزارید با شعله کم تا پنیر آب بشه.

یه توصیه مهم: موقع خوردن این غذا اصل به کالری،رژیم،پنیر پیتزا فکر نکنید. فقط با لذت بخوریدwink

 



به شما پیشنهاد میکنیم :





جوجه کباب ترش


نان خرمایی


نیمرو در تست


شربت شاه توت






نظرات شما


زینب :

سلام عزیزم. اگر میشه لازانیای بدون فر آموزش بدید . ممنون

********************************

سلام عزیزم 2 نوع آموزش دادیم به اسم لازانیای همزده

منصوره :

سلام دمتون گرم با این آشپزیهای عالیتون
من لازانیا که درست می کنم لایه زیرین لازانیام خیلی سفت می شه یه حالتی مثل ته دیگ می شه . زیر لازانیا رو هم چرب می کنم که این مشکل نباشه ولی بازم همین جوری میشه و برای جداکردنش مشکل پیدا می کنم

----------------------------------------

سلام منصوره جون ممنونم عزیزم به ما محبت دارید

عزیزم لایه اول بجای روغن سس بشامل یا از سس گوجه یا کچاپ بریز دیگه مشکلت حل میشه

من خودم همیشه یا  سس سفید یا سس گوجه زیر اولین لایه لازانیا میزنم که عالی میشه

فاطيما :

سلام . ممنون بابت سايت و دستورات راحت آشپزيتون
يه سوال :
من ظرفي كه بتونم بزارم توي فر ندارم متاسفانه . اگه بخوام رروي گاز لازانيا رو درست كنم ظرفم بايد در داشته باشه يا نه؟

------------------------------------

سلام عزیزم شما میتونید توی قابلمه تو فر درست کنید حتما نباید پیرکس باشه

اما برای روی گاز در قابلمه رو حتماااااااااااااااااااا بذارید عزیز

 

از لطف و محبت شما هم بی نهایت ممنونیم

zahra :

delllllllllllam khaaaaaaaaaaast

------------------------------------------

زهرا جان درستش کن عزیزم

سویل :

با سلام و تشکر به خاطر سایت خوبی که دارین فقط یه پیشنهاد دارم اینکه از مراحل آشپزیهاتون عکس تهیه کنین که هم تکمیل تر و هم پر بیننده تر شود
با تشکر

*******************

سلام عزیزم ممنونم

چشممممممممممممممممممممم

 
ایمیل یا وب سایت : نام :  
نظر شما :  
ارسال نظر تصویر امنیتی: