الگوی من توستر جان بود واسه پخت این کوفته ها

مواد لازم برای 4 عدد کوفته:

سینه مرغ 300 گرم

تخم مرغ متوسط 1 عدد

ذرت :4 قاشق غ

جعفری و ریحون خرد شده :4 ق غ

پنیر پارمزان 3 قاشق

آرد نخودچی 1.5 قاشق

سیر 2 حبه

رب انار یه قاشق غ خ

زیره و دارچین:یه کم

پیاز کوچک رنده شده 1 عدد

رب 1.5 قاشق

پیاز داغ 3 قاشق

زرشک و کشمش و گردو کمی

هویج 1 عدد

نمک و فلفل سیاه

 

سینه مرغ رو چرخ میکنیم!

تخم مرغ و پیاز و سیر و پنیر پارمزان و  آرد نخودچی و نمک! و فلفل سیاه رو به سینه مرغ اضافه میکنیم و ورزش میدیم تا مایه کوفته آماده بشه!بعد نیم ساعت تو یخچال میذاریم

بعد 4 قسمتش میکنیم و هر قسمت رو کمی ورز میدیم و گرد میکنیم و لاش گردو مخلوط شده با رب انار و زرشک و ذرت و جعفری و ریحان  و کمی پیازداغ میذاریم! البته میشه چیزیم نذاشت این سلیقه ایه

توی یه قابلمه ی مناسب! 1 قاشق روغن میریزیم و رب رو با نمک و فلفل و سیر و یکوچولو زیره و دارچین یکم تفت میدیم، بعد پیاز داغ رو میریزیم و آب رو اضافه میکنیم، آب کم بریزین!

با یه قاشق روغن کوفته ها رو کمی سرخ کنین هم اینکه باز نمیشن هم خوشمزه تر میشه!

آب که جوشید حرارت رو کم میکنیم و کوفته و هویج خورد شده رو اضافه میکنیم، هویج طعم خوبی بهش میده 

در قابلمه رو هم نیمه میذاریم، تقریبا45 دقیقه تا  1 ساعت میپزه

آخر با یکم آبلیمو کاملش میکنیم



به شما پیشنهاد میکنیم :





چیکن استروگانف


نان چایی زعفرانی قزوین


پلو مخلوط مخصوص سرآشپز


تاس کباب شهرکرد






نظرات شما


عمه ی مریم :

میشه لطف کنید نان سوخاری رو آموزش بدید

--------------------------------

سلام

به زودی

عمه مریم :

سلام سینه مرغ رو قبل از چرخ کردن بپزیم یا لزومی نداره ؟

-----------------------------------

سلام عزیزم

نه باید حتما نپخته باشه

نگین :
عالی شده دوست من ممنون

شاد باشید

منتظرتون هستم.
 
ایمیل یا وب سایت : نام :  
نظر شما :  
ارسال نظر تصویر امنیتی: