الی بانو


 ازیتا اسماعیلی
ارد جوانه گندم 300 گرم ارد نخودچی 100 گرم ارد برنج 100 گرم پودر شکر 250 گرم روغن جامد صاف 150 گرم کره دوغ گرفته 100 گرم هل 2/1 ق چ عسل 1 ق س زعفران اب کرده 1 ق چ خلال پسته برای تزئین
 
فر را روی 170 درجه سانتیگراد روشن کنید 
کره+روغن با دور تند همزن 3 دقیقه هم زده میشود
+کم کم پودر شکر و 7 دقیقه هم زده شود
+هل و عسل و 2 دقیقه زده و همزن خاموش
اردها الک شده و مخلوط و کم کم اضافه و ورزداده شود . تا وقتی که خمیر از هم نپاشد.
+زعفران غلیظ و دو بار از چرخ گوشت رد شود.
2 ساعت در جای خنک استراحت دهید
گلوله هایی ورداشته و در کف دست پهن کنید با انگشت دانه نقش بیندازیدبا فاصله چیده و روی هر کدام پودر پسته بریزید.
20 دقیقه در طبقه وسط شیرینی ها پخته شوند 
میتوانید 2 ق از ارد کم کرده و کاکائو اضافه کنید.
برای اینکه شیرینی رنگ تیره تری داشته باشد سینی شیرینی را در طبقه بالای فر قرار داده و به مدتپخت شیرینی کمی بیفزاید تا طعم و رنگ جدیدتری داشته باشید
 
 


به شما پیشنهاد میکنیم :





کیک با تزئین دختر توت فرنگی


کلوچه سیب سنتی


منوی دی ماه در کارگاه آنلاین آشپز هنرمند


تیرامیسو با طعم قوی نسکافه






نظرات شما


مرضیه :
سلام وعرض تشکر بابت سایت خیلی خوبتون .میتونم بگم تقریبا هرروز تو سایتتون میپلکم وچیزای جدید یاد میگیرم. ارد جوانه گندم رو باید خودمون در منزل تهیه کنیم یا لوازم قنادیها دارن؟
***********;**;********************

سلام دوست عزیز… خواهش میکنم محبت دارید
ارد جوانه سوپرمارکتا دارن خودتونم میتونید درست کنید
 
ایمیل یا وب سایت : نام :  
نظر شما :  
ارسال نظر تصویر امنیتی: