مواد لازم برای دو نفر :

 
1 – بادمجان     4 عدد متوسط
 
2 – پیاز          یک عدد متوسط
 
3 – سیر         4 حبه
 
4 – کشک       4 قاشق غذا خوری
 
5 – نعنا          یک قاشق مربا خوری
 
6- نمک و زرد چوبه میزان کافی
 
7 – گردو       5 عدد
 
بادمجان ها را حدود یک ساعت قبل پوست بکنید و کمی نمک روی آن بپاشید و بگذارید یه گوشه ای بماند . این کار باعث می شود در هنگام سرخ کردن روغن کمی مصرف شود .
 
پیاز را سرخ و در مراحل آخر سرخ شدن سیر را اضافه کنید و در آخر زردچوبه و نعنا را به آن اضافه و کمی تفت دهید .
 
بادمجان های سرخ شده را خرد کنید و به مواد بالا اضافه کنید .
 
در ظرف را بگذارید و شعله گاز را کم کنید حواصتون باشه این غذا زود ته میگیره حدود یک ربع کافی در آخر کشک را به آن اضافه یک دقیقه بعد غذا را از روی گاز بردارید و در ظرف کشیده و روی آن را با گردو و در صورت تمایل با کنجد تزیین کنید .
 
عکس از ریتا جان  و سپیده جان

 



به شما پیشنهاد میکنیم :





سالاد اسفناج و شلیل با سس مرکبات


کوکی مارمالاد و شکلات


پیتزا کالزونه باخمیر شف عثمان


تزیینات زیبا






نظرات شما


پریا :
مرسییییییییییی
پریا :

سلام عزیزم
در مورد کشک کجاش باید کی اضافه بشه؟ یعنی اگه درست متوجه شده باشم شما کشک رو سرخ یا نمیجوشنید!!!اگه اینجوری باشه طعم بخورد هم نمیره!؟

*****************************************

کشک رو باید بجوشونی و دست آخر اضافه کنی گلم

 
ایمیل یا وب سایت : نام :  
نظر شما :  
ارسال نظر تصویر امنیتی: