مواد لازم براي 4 نفر:
سيب‌زميني 500 گرم
كره 34 گرم
آب يك‌ و يك‌دوم پيمانه
آرد 2 پيمانه
تخم‌مرغ 3 عدد
بيكينگ‌پودر 1 قاشق مرباخوري
شكر 1 قاشق غذاخوري
 
طرز تهيه:
سيب‌زميني‌ها را پخته، داغ‌داغ رنده كرده، كنار بگذاريد. 
 
كره و آب را روي گاز قرار دهيد تا كره ذوب شود. (من از یکمی زعفرون اب کرده هم استفاده کردم )
در يك مرحله سريع آرد را اضافه كرده هم بزنيد، در حدي كه كره و آب جذب آرد شوند به صورتي كه تمام خمير به يك طرف جمع شود. 
بعد از روي حرارت برداشته در ظرف ريخته، با همزن برقي هم زده، تخم‌مرغ‌ها را دانه دانه اضافه كنيد هم بزنيد تا به خورد خمير بروند.
سيب‌زميني‌هاي رنده شده را اضافه كرده هم بزنيد. در آخر بيكينگ‌پودر و شكر را اضافه كرده، هم بزنيد. 
سپس در قيف با ماسوره دلخواه ريخته و در روغن داغ مانند باميه سرخ كنيد. به اين ترتيب كه براي بريدن تكه‌هاي باميه از قيچي چرب شده استفاده كنيد. سپس در صافي قرار داده،‌ سرو كنيد.
(من دو مدل درست کردم یکی با ماسوره و یکی هم تو دستم گرد کردم و سرخ کردم)
 
منبع : هنر اشپزی ... خانم شهین حمیدیان


به شما پیشنهاد میکنیم :





پلو مخلوط مخصوص سرآشپز


کوکی اسنیکرز


کاچی شیر


چیز کیک انار






نظرات شما


فاطی (مامان نریمان) :

سلام عزیزم
حسابی خسته نباشید
یه سوال: قالبمون باید شکل دار باشه آره؟ که این شکلی در بیان؟

*****************************

سلام گلم ممنونم عزیز

آره باید دندونه دار باشه
 

 
ایمیل یا وب سایت : نام :  
نظر شما :  
ارسال نظر تصویر امنیتی: