شیرینی مارمالادی بادامی با دستور خانم خرسند 


کره خنک 180 گرم
آرد 220 گرم
آرد برنج 1و 1/2 قاشق سوپخوری
پودر قند 40 گرم
پودر بادام 2 قاشق سوپخوری
وانیل 1/8 قاشق چایخوری
مارمالاد به مقدار لازم 
آرد ، آرد برنج و پودر قند را الک کرده و داخل غذا ساز بریزید ریخته و پودر بادام را نیز اضافه کرده و همن طور کره خنک را . همه مواد را داخل دستگاه مخلوط کنید تا صاف و یکدست شود . سپس از مواد به اندازه یک قاشق چایخوری برداشته ودر دست گرد کنید . و روی سینی با فاصله قرار داه و با انگشت یا هر وسیله مناسب دیگر در مرکز شیرینی سوراخ ایجاد کنید و با مارمالاد پر کنیدو در فر 180 درجه به مدت 20 دقیقه بپزید .
کره باید خنک باشد والا آرد بیشتری جذب می کند 
زیاد ورز دادن این خمیر باعث می شود بعد از پخت طعم نامطلوب کره را ایجاد شود. 

این شیرینی خیلی پوکه و بافتش تقریبا مثل برنجیه.


به شما پیشنهاد میکنیم :





سوپ پیازفرانسوی(French onion soup)


چیکن پارمزان پیتزا


شله زرد


پلو ماش و خوراک گوشت






نظرات شما


نظری دریافت یا تایید نشده است