مواد لازم برای 50 عدد شیرینی:


آب ولرم = نصف پیمانه
روغن = یک پیمانه
آرد= 3 و نیم پیمانه
جوش شیرین = یک چهارم قاشق چایخوری

روغن برای سرخ کردن
پودرقند


آب و روغن را داخل یک کاسه ریخته و آرد + جوش شیرین رو مخلوط کرده و کم کم به کاسه اضافه می کنیم و هم می زنیم تا خمیر لطیفی به دست بیاد. 

اگر خمیر سفت شد کمی آب و اگر شل و چسبنده بود آرد اضافه می کنیم.

روی خمیر رو با نایلون پوشانده و 15 دقیقه استراحت میدیم.

گلوله های کوچکی از خمیر بر می داریم... لوله می کنیم و دو سر لوله رو رو هم میاریم تا شکل حلقه بشه... لبه ها رو خوب به هم می چسبونیم.

داخل قابلمه مقدار زیادی روغن ریخته و داغ می کنیم و حلقه ها رو میندازیم داخل روغن تا سرخ بشه...

حرارت شعله اول زیاده ولی بعد که روی حلقه ها کمی طلایی شد شعله رو ملایم می کنیم تا مغزپخت بشن...

حلقه ها رو از روغن شکار کرده و روی صافی میذاریم تا روغن اضافیش گرفته بشه

بعد از سرد شدن حلقه ها رو داخل پودر قند می غلتونیم (مرحله تبدیل حلقه به آقا گردک ) و روش رو با پودر پسته و هل تزیین می کنیم.

* این شیرینی از شیرینی های سنتی ایرانیه که تو نوروز پخته میشه.
* شیرینی رو داخل ظرف دربسته در جای خنک یا یخچال به مدت 1 ماه میشه نگه داشت

ت

 
 


به شما پیشنهاد میکنیم :





موساکا بادمجان


چاکلت لاوا کیک


كروستينيCrostini


لازانیـــــــــــــا






نظرات شما


م :

سلام
من دیشب اینو درست کردم
فقط جای اب شیر ریختم
توش شکر ریختم و خرنوب
خیلی عالی شد
فقط خمیرش یکم شل شد هرچی هم ارد ریختم سفت نشد نمیدونم چرا
شاید بخاطر شیربود

************************************************

سلام عزیزم

نوش جون

درسته گلم بخاطر شیر بوده

 
ایمیل یا وب سایت : نام :  
نظر شما :  
ارسال نظر تصویر امنیتی: