شیرینی هلالی فندقی

مواد لازم:
کره ............125 گرم
رنده پوست پرتقال .............. 2 قاشق چایخوری
شکر ................. 2 قاشق سوپخوری
آرد .............. 3/4 پیمانه (115 گرم)
فندق پودر شده ............... 1/2 پیمانه
شکلات ذوب شده .............. 60 گرم

طرز تهیه:
کره رنده پوست پرتقال و شکر رو با همزن برقی میزنیم تا نرم و سبک شود. ارد را الک کرده در نهایت فندق پودر شده رو اضافه میکنیم. خمیر را روی سطح ارد پاشی شده کمی ورز دهید سپس در یخچال به مدت 30 دقیقه استراحت دهید. بعد از استراحت خمیر رو به اندازه یک قاشق چایخوری در دست گرد کنید و به شکل استوانه 5 سانتی و سپس به شکل هلا در اورید در سینی فر با فاصله از هم قرار داده و در فر 180 درجه به مدت 15 دقیقه قرار بدید. بعد از پخت شیرینی ها رو روی پنجره سیمی خنک کنید. و با شکلات ذوب شده و پودر فندق تزیین کنید.
 
عکس از مجله قناد باشی


به شما پیشنهاد میکنیم :





آرانچینی برنج (Arancini di riso)


کباب دل و جگر تابه ای


دسر پان اسپانیا(سرو تک نفره)


کره بادام زمینی(Peanut Butter)






نظرات شما


نظری دریافت یا تایید نشده است