سفیده ها رو وزن میکنیم. دو برابر وزن سفیده ها پودر شکر لازمه. سفیده و شکر رو با یه قاشق مربا خوری آبلیمو و نوک کارد وانیل میزنیم تا مثل خامه فرم گرفته بشه. 
 
فر رو روشن میکنیم میذاریم رو 150 درجه سانتیگراد. 
 
کف سینی کاغذ مومی میندازیم. مواد رو تو قیف میریزیم و کوچیک کوچیک با یه کم فاصله میذاریم رو کاغذ و روشون پودر پسته میپاشیم. سینی رو میذاریم تو فر. 
 
15 دقیقه بعد یکی از پفک ها رو با انگشت آروم حرکت میدیم. اگه از کاغذ جدا شده بود آماده ست. 
 
منبع: مامي سايت
توجه داشته باشيد كه اين شيريني ها در دماي كم و مدت طولاني بايد ژخته شن تا كاملا خشك بشن


به شما پیشنهاد میکنیم :





کارگاه آنلاین سه ماهه شد...


پیراشکی گوشت


ته چین ماهی 2


مینی تارت شکلاتی






نظرات شما


مامان پریناز :
سلام. میشه لطفا بگید واسه 3 4 نفر حدودا چند تا تخم مرغ باشه خوبه؟
 
ایمیل یا وب سایت : نام :  
نظر شما :  
ارسال نظر تصویر امنیتی: