شیرینی ونیزی

مواد لازم

کره : 1 پیمانه
پودر قند: 6 ق .س
وانیل شکری: 1/2 ق. چ
تخم مرغ بزرگ : 1 عدد
آرد : 2و 1/2 پیمانه 
نمک : یک پنس
بیکینگ پودر : 1 ق . چ
شکلات تخته ای : 100 گرم
پودر پسته برای تزئین

طرز تهیه:

کره و پودر قند را با همزن می زنیم تا نرم و لطیف شود. تخم مرغ و وانیل شکری را آن اضافه می کنیم.
آرد و بیکینگ پود را الک کرده به مواد بالا اضافه می کنیم باید خمیر نرمی بدست بیاد که از قیف رد بشود.
مواد را داخل قیف میریزیم و با ماسوره شکوفه به درازای 10 سانتی متر در سینی میریزیم.
بعد از اینکه سرد شد دو سر آن را داخل شکلات میزنیم.
مدت بخت هم 16 درجه فر و 15 تا 20 دقیقه هستش.
 
دستور از روزمنو


به شما پیشنهاد میکنیم :





کیک شکلاتی پرتقالی


کاچی تخم مرغی


راتاتویی


نرگسی






نظرات شما


سارا :

سلام عزیزم. راجع به درجه و طبقه فر چزی نگفتین! ضمنا شیرینی که اماده شد و از فر دراوردیم داخل شکلات بزنیم؟ ممنون میشم جا بدی.

*************************************************************************************

سلام عزیزم دمای پخت این شیرینی با  فر 160 درجه هستش

بله وقتی سرد شد