زهرا خورسند (ماهنامه هنر آشپزی - شماره 65)

کره نرم شده در دمای محیط ..................225 گرم
شکر قهوه ای ....................................100 گرم
وانیل........................................ .یک چهارم قاشق چایخوری
زرده تخم مرغ ............................. 2 عدد
آرد .........................................250 گرم
سفیده تخم مرغ ........................ 2 عدد
بادام پودر شده .......................... 150گرم
شکلات ................................... 50 گرم

ابتدا شکر قهوه ای رو با کره بزنید تا نرم و یکدست شود
بعد زرده های تخم مرغ رو اضافه میکنیم
می زنیم تا مواد کاملا" مخلوط و یه کرم یکدست و یکنواخت بشه 
حالا آرد رو اضافه می کنیم ... تاکید میکنم آرد ها تو جذب رطوبت با هم متفاوتند .. ممکنه کمتر با بیشتر آرد مصرف بشه 
طبق دستور اینجا باید خمیر رو یکساعت تو یخچال استراحت بدید
حالا از خمیر به اندازه یک قاشق چایخوری بردارید و تو دستتون گرد کنید 
گلوله ها رو اول بندازید تو سفیده تخم مرغ 

و بعد تو پودر بادوم ... بهتره که بادوم خیلی پودر نباشه .. اینجوری شیرینی هاتون خوشگل تر میشه 
شیرینی ها رو بچنید تو سینی و یکم هم بین اونا فاصله بدید 
حالا به یه چیزی مثل دسته قاشق چوبی توی اونا حفره ایجاد کنید ... یادتون باشه مرتب با آرد اغشته اش کنید تا به خمیر نچسبه 
شیرین ها رو 15 دقیقه تو فر 180درجه بذارید تا بپزه

.....
شکلات رو مثل باقی دستورها توو مایکرو ویو یا به صورت بن ماری آب کنید و تو قیف بریزید
شیرینی هاتون که سرد شد تو حفره ها رو با شکلات پر کنید 
بذارید شکلاتها ببنده ..شیرینی های خوشمزه تون آماده است



به شما پیشنهاد میکنیم :





پاوند کیک کلاسیک


کوکوی سیب زمینی


کرپ گوشت و قارچ


کاسترول بادمجان






نظرات شما


نظری دریافت یا تایید نشده است