مواد لازم:

خمیر:
آب نیم گرم 6 قاشق غذا خوری یا شیر 
 
روغن آب کرده 3قاشق غذاخوری
 
آرد هم تا جایی که خمیر لطیف بشه ولی به دست نچسبه
 
و یه دونه زرده ی تخم مرغ
 

روغن 

مواد داخل باقلوا:


مخلوط قند و بادام آسیاب شده 600گرم بادام 400گرم قند


پسته ی آسیاب شده 200گرم


هل و زعفران کوبیده شده به مقدار دلخواه

طرز تهیه:
مواد خمیر را با یکدیگر مخلوط کرده کمی ورز داده و به مدت یک ساعت استراحت می دهیم.
بعد از یکساعت نیمی از خمیر را نازک تر از نان لواش باز کرده و روی تابه پهن میکنیم .
مقداری از قند و بادام را با زعفران کوبیده مخلوط میکنیم و روی خمیر پهن و صاف کرده و با دست کمی فشار می دهیم...قند و بادام باقی مانده را با هل مخلوط کرده و نصف آن را روی لایه ی قبلی ریخته و باز هم فشار میدهیم تا بصورت یکنواخت پهن شود و سپس پسته و بعد از آن بقیه ی قند و بادام را ریخته و کاملا فشار می دهیم(دقت کنید لایه ها کاملا باید فشرده شوند تا رنگ هر لایه مشخص باشد)
نصف بقیه ی خمیر را هم نازک تر از لواش باز میکنیم روی مواد باقلوا انداخته و اضافات خمیر را میبریم .حالا باقلوا را به شکل لوزی برش داده و با قاشق مقداری روغن آب کرده روی تمام سطح باقلوا می ریزیم و به مدت 40 تا45 دقیقه در فر ی که از قبل با دمای 180 درجه گرم کرده ایم قرار میدهیم.
در این فاصله شربت باقلوا(شکر . آب .گلاب) را آماده میکنیم.
پس از خارج کردن تابه از فر فرصت میدهیم تا هم باقلوا و هم شربت کمی خنک شوند سپس با قاشق از شربت روی هر گل باقلوا میدهیم و در تابه را میگذاریم تا خشک نشود.

امیدوارم که خشتون اومده باشه و حتما درستش کنید...تو شهر قزوین رسمه که از این باقلوای خوشمزه در اعیاد و مراسم شادی استفاده میکنند.

عکس و دستور از روز منو
 


به شما پیشنهاد میکنیم :





گراتن سبزیجات 2


کیک مرغ


مادلن پسته ای و شکلاتی


شربت آلوچه با خاکشیر






نظرات شما


فاطمه هادیزاده :
خیلی عالی این باقلوا حرف نداره
*********************************
ممنونم
مریم :

سلام،ببخشید مقدار مواد آرد رو ذکر نکردید،اگه ممکنه مقدارش رو هم بگید،ممنونم

*******************

آب نیم گرم 6 قاشق غذا خوری
روغن آب کرده 3 قاشق غذاخوری
آرد هم تا جایی که خمیر لطیف بشه ولی به دست نچسبه
و یه دونه زرده ی تخم مرغ