شیرینی نارگیلی
 
مواد لازم :
آرد 200 گرم
بکینگ پودر 1 قاشق چایخوری
کره 180 گرم
شکر 70 گرم
تخم مرغ 1 عدد
وانیل یک چهارم قاشق چایخوری
پودر نارگیل به میزان لازم ( حدودا 6 قاشق سوپخوری )
طرز تهیه :
کره و شکر و وانیل رو با همزن برقی میزنیم تا کرم و یکدست بشه و بعد تخم مرغ رو اضافه کرده و مجددا میزنیم . 
آرد و بکینگ پودر رو با هم الک کرده و به موادمون اضافه میکنیم تا صاف و یکدست بشه ....
 
از مواد به اندازه ی یه قاشق چایخوری برداشته و تو کف دست گرد کرده و تو پودر نارگیل میغلطونیم و به فاصله ی دو سانت تو سینی فر که کاغذ روغنی انداختیم ، میچینیم و با حرارت 150 درجه ی سانتیگراد به مدت 20 دقیقه تو فر قرار میدیم تا بپزه ...
 
شیرینی ها بعد از پخت بزرگتر میشن پس هر چه کوچیکتر باشه بهتر میشه!
 
عکس از مجله لقمه


به شما پیشنهاد میکنیم :





باتر کریم آلمانی (German butter cream)


ساندویچ فلافل


دسر پان اسپانیا


بشقاب داغ






نظرات شما


raha :

واقعا از این همه سلیقه شما و مطالب به روزتون به وجد اومدم و با یه ذوق خاص و دیگه ای اشپزی میکنم.
ممنون از شما

----------------------------------------------------

ما هم با این محبت شما با تمام وجود سعی و تلاشمون رو بیشتر میکنیم که همیشه از ما راضی باشید

از محبت شما خیلیییییییییییییییییییییییی ممنونیم