الی بانو


عکس هم از انجمن خانوم گل
 
 دستور از مامان فندق از نی نی سایت
 
شیرینی پاپاتیا
 
 این شیرینی حالت بیسکوییتی دار 
 
پاپاتیا 1
 
شیرینی پاپاتیا:
 
کره نرم شده در محیط......125 گرم
پودر قند.....110 گرم
تخم مرغ....1 عدد
آرد.....150 گرم
آرد ذرت .....حدودا 150 گرم
بکینگ پودر....2/1 قاشق چایخوری
وانیل 4/1 قاشق چایخوری 
 
کره نرم شده ،پودر قند و وانیل رو اول با چنگال و بعد با همزن برقی خوب هم میزنیم(اگه از اول همزن رو استفاده کنیم پودر قند رو پخش میکنه)
 
تخم مرغ رو هم اضافه میکنیم و باز با همزن دو سه دقیقه ای مواد رو هم میزنیم.
 
آرد الک شده رو با بکینگ پودر مخلوط و به مواد بالا اضافه میکنیم..از این جا به بعد با قاشق هم میزنیم مواد رو. 
 
آرد ذرت رو کم کم به مواد اضافه میکنیم و هم میزنیم...آرد ذرت باید تا جایی اضافه بشه که خمیر به دست نچسبه...دقت کنید که اگه زیاد آرد ذرت اضافه کنین شیرینیها توی فر ترک میخورن...همین که خمیر کمی منسجم شد و به دست زیاد نچسبید کافیه..ارد بیشتری نریزین و خمیرتونو سنگین نکنین...
 
 
نکته مهم:نباید خمیر رو زیاد ورز بدیم...با نوک انگشت کافیه..خمیرهایی که کره دارن(مثل خمیر تارت) با ورز دادن زیاد با گرمای دستمون به روغن میافتن و کیفیتشونو از دست میدن..
 
میتونیم خمیر رو به چند قسمت تقسیم کنیم و با رنگهای خوراکی یا کاکائو رنگشون کنیم...
از خمیر گلوله هایی به اندازه فندق برمیداریم و توی دست گرد میکنیم و کنار هم میچینیم.کمی فشار میدیم به هم بچسبن..توی سینی کمی چرب شده میچینیم..کمی فاصله میذاریم بین شیرینیها چون بزرگتر میشن...


به شما پیشنهاد میکنیم :





ژله


کیک سه شیر


گراتن سبزیجات


کباب عالی






نظرات شما


نظری دریافت یا تایید نشده است