مریم بانو


مواد لازم(برای 8 نفر):

سینه مرغ: یک عدد کامل

قارچ: نیم کیلو

پیاز:یک عدد بزرگ

مواد لازم برای سس بشامل:

آرد سفید: دو قاشق

شیر: 2 لیوان

کره: دو قاشق

پیاز رو خلالی ریز میکنیم و تو روغن کم تفت میدیم. سینه مرغ رو هم به صورت خلالی خرد میکنیم. تقریبا به اندازه یه چوب کبریت و یکم پهنتر.  پیاز که یکم طلایی شد مرغ رو بهش اضافه میکنیم و چند دقیقه تفت میدیم. نمک و فلفل رو اضافه میکنیم. قارچها رو هم که خرد کردیم به مرغ اضافه میکنیم شعله رو کم میکنیم تا وقتی که آب قارچ کشیده بشه. اینجوری مرغمون هم با آب قارچ میپزه و خوش طعم میشه. آویشن رو اضافه میکنیم و بعد هم سس بشامل. برای دورچین این غذا هم از سیب زمینی سرخ شده یا چیبس خلالی استفاده میشه.

طرز تهیه سس بشامل:

برای اندازه این سس همیشه به یاد داشته باشید مقدار آرد و کره باید یه یک اندازه باشه. اول کره با ارد رو تفت میدیم و دقت میکنیم تا گلوله نشه. تفت هم در حد دو الی سه دقیقه. چون نمیخواهیم آردمون تغییر رنگ بده. حالا شیر گرم رو به مواد اضافه میکنیم و تند تند هم میزنیم تا مایع به جوش بیاد. بعد از جوش اومدن و غلیظ شدن حدود یکدقیقه روی گاز بمونه و بعدش اماده سرو میشه.

این سس رو حتما موقع سرو به غذا اضافه میکنیم

 

 

 



به شما پیشنهاد میکنیم :





کیک رژیمی


سوپ جو کلاسیک


دسر موز کاراملی


کیک سیب و گردو(apple & pecan cake)






نظرات شما


مژگان :
ببخشید با چی سرو میشه نون یا برنج؟
**************************************************
با نون بهتره
اما میشه بهش زعفرانم اضافه کرد و مثل خورش با برنج سرو کرد