مریم بانو


مواد لازم برای 4 نفر:

گوشت خورشتی: 15 تکه

آلو بخارا: 10 تا 14 عدد

پیاز:یک عدد

اول پیاز رو با گوشت تفت میدیم و کمی زردچوبه بهش اضافه میکنیم. حدود چهار لیوان آب بهش اضافه میکنیم و دو تا سه ساعت زمان میدیم تا گوشت با حرارت ملایم بپزه و آبش نصف بشه. بعد آلوها را که شستیم بهش اضافه میکنیم. حدود نیم ساعت هم زمان میبره تا آلوها بپزن. این خورشت به عوان یکی از غذاهای مجلسی و خوشمزه در شهرهای شمالی مورد استفاده قرار میگیره.

خورشت آلو



به شما پیشنهاد میکنیم :





مقیاس ها


کیک اپرا (opera cake)


تیرامیسو کلاسیک


باقلوای سنتی قزوین






نظرات شما


نظری دریافت یا تایید نشده است