کباب تابه ای تنوع زیادی در پخت داره. من گاهی فقط با گوشت چرخ شده و پیاز رنده شده درست میکنم و زمانی با قارچ خردشده یا فلفل دلمه ای و یا سبزی معطر. میتونیم بهش سویا هم اضافه کنیم. این غذا رو هم به عنوان نهار درست کردم هم شام. گاهی هم بعد از آماده شدنش روش پنیر پیتزا میریزم و بعد یه همبرگر خوشمزه میشه شاممون.

طرز تهیه:

اول گوشت چرخ شده رو با پیاز رنده شده و نمک و فلفل و ادویه حسابی مخلوط میکنیم. بدون اینکه داخل ماهیتابه روغن بریزیم از مواد به اندازه یه نارنگی برمیداریم و تو کف دست صافش میکنیم و میزاریم تو ماهیتابه. شعله باید تقریبا زیاد باشه. وقتی یه طرفش سرخ شد برش میگردونیم و شعله رو کم میکنیم. همزمان چند تا گوجه هم میزاریم کنارش و در قابلمه رو میزاریم. حدود 15 دقیقه زمان لازمه تا کاملا بپزه و بعدش هم نوش جانتون.

همونطور که بالا توضیح دادم میتونیم قارچی که خیلی ریز خرد شده و یا فلفل دلمه ای یا سویا هم به موادمون اضافه کنیم مثل تصویر زیر که کباب تابه ای رو با قارچ و مرزه و جعفری خشک شده و پیازچه درست کردم:

کباب تابه ای

 

 



به شما پیشنهاد میکنیم :





چیپس میوه


کیک رولتی


ته چین زرشک


شور مخلوط






نظرات شما


مهناز :
سلام و تشکر.
ما کباب تابه ای یا کباب دیگی رو به این صورت درست می کنیم که ابتدا تابه را به اندازه یکی دو سانت آب می کنیم، میگذاریم بجوشه. آب که جوش آمد، دانه دانه کباب ها رو داخل ظرف می گذاریم و ..
وقتی آب خشک شد و به روغن افتد آماده است.خیلی هم عالی.
*****************************************************************
سلام دوستم بله اونم یه نوع هست که ما بهش میگیم کباب تو آبی
شهناز :

سلام و با تشکر از آموزشهای خوبتون
واقعا بدون روغن؟

******************************************************

سلام دوست عزیز خواهش میکنم

بله بخاطر زیاد بودن حرارت وقتی یه طرفش خوب سرخ بشه راحت از تابه جدا میشه

شما اگه از جنس تابه مطمئن نیستید میتونید چربش کنید یا روغن بریزید این اختیاری هست

 
ایمیل یا وب سایت : نام :  
نظر شما :  
ارسال نظر تصویر امنیتی: