الی بانو


شیرینی گل مینا(هنر آوا جان)

 
شیرینی گل مینا:
مواد لازم
کره 200گرم
پوست لیمو رنده شده یک قاشق چایخوری
پودر قند 100گرم
پودر کاسترد 4قاشق سوپخوری
ارد 250 تا 300 گرم
وانیل یک چهارم قاشق چایخوری
ارد ذرت یک قاشق چایخوری
زرده تخم مرغ یک عدد
بیگینگ پودر یک دوم قاشق چایخوری
 
طرز تهیه:
کره وپودر قند را با پوست لیمو ووانیل بزنید.
زرده تخم مرغ را اضافه کرده و پودر کاسترد وارد ذرت و ارد وبیکینگ پودر را با مواد مخلوط کنید
خمیر را به صورت دلخواه قالب زده(مثلا قالب گل)وسط ان را پسته یا شکلات چیپسی بگذارید
وبه مدت 10 تا 15دقیقه در طبقه وسط فر با دمای 175درجه سانتی گراد بپزید
نکته
این خمیر چون پودر کاسترد دارد زود سفت میشود برای همین نباید زیاد ارد اضافه کرد
در صورتی که خمیر چسبنده بود ان را در یخچال بگذارید تا خودش را بگیرد
منبع:مجله هنر اشپزی

 



به شما پیشنهاد میکنیم :





گوجه پلو


مینی رتتویی


دوغ خانگی عالی


angel food cake






نظرات شما


حدیث :
سلام خمیر گل مینا باید چه شکلی باشه ؟؟و چکار کنیم که خمیر گل مینه بعد از اینه از فر درش میاریم نشکنه
***********************************

سلام یه خمیر لطیف و یکدست ...زیاد چسبنده یا سفت نباشه
بذارید خوب سرد بشه بعد از سینی فر خارج کنید
بنفشه :

سلام دوتا گل مینای کوچک وبزرگ را باچی باید به هم بچسبونیم

-----------------------------

سلام عزیزم خودشون بهم میچسبن چیزی نمیخواد

نگار :

سلام مقدار پودر قند چقد باشه؟

--------------------

سلام

100 گرم

 
ایمیل یا وب سایت : نام :  
نظر شما :  
ارسال نظر تصویر امنیتی: