مواد لازم:
 
 
كره يك دوم پيمانه(100 گرم)
پودر شكر يك دوم پيمانه (80 گرم )
تخم مرغ يك عدد 
هل يك دوم قاشق چايخوري ، پودر شده
آرد 2 پيمانه 
بيكينگ پودر يك دوم قاشق چايخوري 
پودر مغز گردو يك دوم پيمانه 
پودر قند و پودر كاكائو براي تزيين
 
طرز تهيه:
 
كره و پودر شكر را با همزن بزنيد تا پف كند. سپس تخم مرغ و هل را اضافه كرده و هم بزنيد . آرد و بيكينگ پودر را مخلوط كرده و الك كنيد و به مواد فوق بيافزاييد. در آخر گردو را افزوده ، خمير را به قطر نيم سانت باز كرده و با كاتر گرد كوچك قالب بزنيد. شيريني را در طبقه وسط فر گرم شده با حرارت 180 درجه ي سانتي گراد به مدت 8 تا 10 دقيقه قرار دهيد تا بپزيد. بعد از سرد شدن شيريني ، روي نصف آن كاكائو و روي نصف ديگر پودر قند الك كنيد.
نكته :
ـ اين دستور 255 گرم كربوهيدرات ، 45 گرم پروتئين ، 140 گرم چربي و 2460 كيلوكالري انرژي دارد.
 
مجله هنر آشپزی
عکس از آوا


به شما پیشنهاد میکنیم :





فرنچ تست عالی برای صبحانه


آیس موکا - Iced Mocha


ته چین مرغ


تزیینات زیبا






نظرات شما


نظری دریافت یا تایید نشده است
 
ایمیل یا وب سایت : نام :  
نظر شما :  
ارسال نظر تصویر امنیتی: